Nastao u hotelu 2016.
1

Objavljen snimak na kojem reper Diddy vuče i udara svoju djevojku Cassie Venturu

N. C.
(Screenshot: Twitter)
(Screenshot: Twitter)
Obajavljen je snimak nadzornih kamera iz 2016. godine koji pokazuje kako reper Sean Diddy Combs gura, vuče i udara svoju tadašnju djevojku Cassie Venturu u hodniku hotela u Los Angelesu.

Snimak, sastavljen iz više uglova kamere iz 5. marta 2016. godine, prikazuje repera tokom incidenta koji se, prema Venturinoj tužbi, dogodio u sada zatvorenom hotelu InterContinental u Century Cityju u Los Angelesu.

Na snimku, Ventura izlazi iz hotelske sobe i odlazi do niza liftova. Combs, držeći peškir oko struka, trči niz hodnik za njom, potom je zgrabi za potiljak i baci na pod, držeći svoj ručnik jednom rukom okreće se da je udari nogom.

Dok je Ventura na podu, Combs podiže torbe s poda te se okreće i ponovo je udara dok ona nepomično leži na podu pa je potom vuče prema sobi. Međutim, pušta je te ona ostaje sjediti na podu. Nekoliko sekundi poslije Ventura polako ustaje te skuplja stvari s poda i kreće do telefona na zidu hodnika u blizini liftova. Nekoliko sekundi kasnije, kamera pokazuje Combs kako sjedi na hodniku te u ljutnji uzima predmet sa stola te ga baca.

Nakon što je objavljen snimak reper nije imao komentar, a stranim medijima se obratio Venturin advokat.

Douglas H. Wigdor, njen advokat, rekao je: "Uznemirujući snimak samo je dodatno potvrdio nasilno i predatorsko ponašanje gospodina Combsa. Riječi ne mogu izraziti hrabrost koju je gospođa Ventura pokazala kada je izašla da to iznese na vidjelo", naveo je.

Uznemirujući snimak je ekskluzivno objavio CNN i može se pogledati na ovom linku.