Soudani je Alžirac...a ovaj momak definitivno ima mjesta u bosanskoj A reprezentaciji. Ovo igranje LP će biti veliko iskustvo za njega i druge Dinamove mlade igrače, pa makar bili i kanta za napucavanje. Bolje i to nego igrati samo po livadama kao ostali ex-yu klubovi.
Egipćanin hahaha...ovi su u totalnoj zabludi. U pravu si - bolje i kanta za napucavanje ali zato oni odoše i u London i u Minhen ove godine a i kad gledaš Hrvatsku opet su Maksimir, Poljud, Kantrida i Gradski Vrt pristojniji stadioni od ovih naših livada...
S obzirom na situaciju u državi i ulaganja u nogomet, Hrvatska izvlači maksimum, stalno se izbacuju novi talentirani igrači, a tu je Dinamo ipak broj 1, što mi nije problem priznati iako sam Hajdukovac. Hrvatska ima odličnu seniorsku reprezentaciju, ovaj mlađi naraštaj sa Kovačićem, Halilovićem, Pašalićem je još i bolji. To što ti igrači za reprezentaciju ne pokazuju igru kao za klubove je nešto drugo. Tu je problem svih ex-yu država. Nemotiviranost, nedovoljno zalaganje za nacionalni dres, ali i nestručnost u stručnim stožerima. Po meni i BiH i Hrvatska trebaju dovesti strance za trenere, onda će se vidjeti prava snaga tih ekipa.
Prikaži sve komentare (15)