Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armin Hodzic pokazo sta sve zna 3 u 1 .. Makazice,sut,glava :D
Zeljino dijete bolan =)))
Sretno Arminu i sretno Dinamu. Tesko ce biti za njih u ovako teskoj grupi ali opet je fino viditi nekoga iz naseg regiona u LP.
zlatan momak,samo naprijed armine
Soudani je Alžirac...a ovaj momak definitivno ima mjesta u bosanskoj A reprezentaciji. Ovo igranje LP će biti veliko iskustvo za njega i druge Dinamove mlade igrače, pa makar bili i kanta za napucavanje. Bolje i to nego igrati samo po livadama kao ostali ex-yu klubovi.
Egipćanin hahaha...ovi su u totalnoj zabludi. U pravu si - bolje i kanta za napucavanje ali zato oni odoše i u London i u Minhen ove godine a i kad gledaš Hrvatsku opet su Maksimir, Poljud, Kantrida i Gradski Vrt pristojniji stadioni od ovih naših livada...
S obzirom na situaciju u državi i ulaganja u nogomet, Hrvatska izvlači maksimum, stalno se izbacuju novi talentirani igrači, a tu je Dinamo ipak broj 1, što mi nije problem priznati iako sam Hajdukovac. Hrvatska ima odličnu seniorsku reprezentaciju, ovaj mlađi naraštaj sa Kovačićem, Halilovićem, Pašalićem je još i bolji. To što ti igrači za reprezentaciju ne pokazuju igru kao za klubove je nešto drugo. Tu je problem svih ex-yu država. Nemotiviranost, nedovoljno zalaganje za nacionalni dres, ali i nestručnost u stručnim stožerima. Po meni i BiH i Hrvatska trebaju dovesti strance za trenere, onda će se vidjeti prava snaga tih ekipa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sudeci po naslovu, pomislio bih da je cijeli clanak posvecen Arminu Hodzicu, kad ispostavise spomenuse ga u par rijeci.
Zabij ga Ara majstore... jedva cekam da u A tim BiH dodjes..