U zatvor odmah sa onim ko je vodio racuna i nije na vrijeme najavio mogucu nestasicu citostatika. Dvije sedmice za teske bolesnike koji primaju citostatike su kao vjecnost i moze uticati direktno na njihove zivote jer npr. galopirajuci rakovi pojedu covjeka u mjesec dana. Sve dok se ne pocne krivicno odgovarati za nemar nista nam nece biti kako treba.
@hrasno38, SVE TO ONI ZNAJU! NJIMA I JESTE CILJDA POBIJU NESRETNE OBOLJELE ŽENE! VJERUJEM DA JE NESTAŠICA VJEŠTAČKI IZAZVANA I NE MOGU DA VJERUJEM DA EU NIJE ISPORUČILA LIJEKOVE NA NAŠE TRŽIŠTE. DRUGA MOGUČNOST SU DUGOVANJA ZDRAVSTVA PREMA DOBAVLJAČU. A ZNAMO DA NAM JE ZDRAVSTVO U KOLAPSU. DOBAVLJAČ TRAŽI PARE ZA LIJEKOVE.
@Lupa, da ima odgovornosti, ne bi se ovako nešto dešavalo. Još nigdje nisam čula, a ni pročitala da je neko odgovarao i bio kažnjen zbog propusta. Pogledaj koliko firmi posluje sa gubitkom, koliko pronevjera, utaja, kriminala ljudi na funkcijama, a niko ne odgovara i niko ne polaže račune za svoje propuste. Dogode se poneka hapšenja. Uhapšeni budu pritvoreni i pušeni, a onda se suđenja otegnu godinama, pa se na kraju i zaboravi na suđenja. A o umrlim i iz nehata upropaštenim životima, niko ne snosi bilo kakvu odgovornost.
Prikaži sve komentare (75)