Činjenica je da sve što se događa na ovim prostorima insceniraju velike sile. Evo primjer rezolucije o Srebrenici, prijedlog daje jedna Velika Britanija koja je sama izvršila više i veće genocide koje nikad nije priznala niti odgovarala, i danas vodi zajedno sa SAD više ratova po svijetu koji su do sad koštali više ljudskih života nego u svim sukobima na tlu ex-yu devedesetih godina. Sve velike sile su licemjeri i ne misle ništa dobro malim narodima.
13.ratnik, da ja tebi bukvalno pojasnim, da je svaki Srbin genocidan kako mnogi ovde vole da pisu, i da su svi ucestvovali u genocidu, Bosnjaci, Hrvati i Albanci bi evo vec 20 godina postojali samo u knjigama istorije. Razumijes li poruku????
Upravu si 100%! Tamo Palestincima zagorcali zivot, Indijcima, Juznoj Africi i ko zna kome sve nisu a sad glume lafo solidarnost. Postoje clanci i dokumenti o tome kako su imali sporazum sa Milosevicem i Biljanom Plavsic. Sad se prave fini. Oba naroda u zabludu vode cionisti! Srebrenica jeste zlocin ali isti zlocin su cinili i turci za vrijeme osmanskog carstva!!!
Prikaži sve komentare (126)