Kad bi neko obučen kao pop tražio posao bio bi rutinski odbijen jer je verovatno lud ili provocira. Da neko ubučen kao monahinja traži posao bila bi odbijena takođe. Međutim nijednom hrišćaninu i hrišćanki ne pada napamet da sa verskim odelom traži posao , jedino ako nije provokator ili lud. Evo neko je npr.vernik boga Peruna i dođe tražiti posao sa vencem cveća na glavi i obučen u haljinu od lišća bukve , i ako bude odbijen jel to diskriminacija ili nije?? , ili samo muslimani imaj pravo biti obučenu u skladu sa svojoj verom dok su drugi svi ludi,blesavi,....jer eto islam je izgleda jedina prava vera koju moraju svi poštovati i ako to ne rade popiće tužbu zbog diskrminacije.
To je ta logika religijaša , bilo oni muslimani ili hrišćani. Njihove vere jasno govore da svi nevernici su nemoralni,manje vredni i da će ići u pakao iliti narodski rečeno da su svi nevernici govna. I ako ne poštuješ njihove religije i propise oni se nađu uvređeni i još te tuže. To je isto kao kad bi neki nasilnik isprebijao čoveka bez razloga , a onda ga tužio zbog fleka od njegove krvi na košulji.
Kako neko može dati minus glasu razuma. Kodeks oblačenja treba da važi za svakoga ili za nikoga. Meni nisu dopuštali da nosim kratke pantalone na jednom poslu, jer kršim kodeks oblačenja. A moja sekta propoveda kratke pantalone...
Prikaži sve komentare (114)