Docekati Izrael kao sto su oni nas. Sa velikim postovanje. Bila sa na utakmici i nikakvih problema nije bilo. nadam se da ce tako biti i u Zenici.
Naravno, s tim da isticanje Palestinske zastave ne bi trebala biti uvreda Izraelu, jednostavno skrećemo pažnju na problem koji tamo vlada preko 100 godina. To isto rade svi narodi svijeta i u sve većem broju jer danas informacije teško je sakriti pa tako i sve one zločine koji se rade nad narodom Palestine, svakodnevno.
Generalno si u pravu ali to ne mijenja činjenicu da tamo ljudi ginu da bi jevrjeska država rasla tako da u tom slučaju to i nije čisto politička poruka već podizanje svijesti ljudi, yebo to kad u 2015 neko mora čekati na vodu i kad u 2015 godini jedna država uzme sebi za pravo da zaplijeni sve poreske prihode druge države da ih kazne za nešto u čemu se ne slažu. Da ne nabrajam sad, iako isticanje zastava Palestine ( zbog navodnih političkih ciljeva ) može naškoditi imidžu BIH bar kada znam da je moralno ispravno onda bih to i uradio a na kraju, da istakneš špansku zastavu ne bi te niko ni primijetio pa kako je onda to politička pozadina? Nakaradna izmišljena pravila a u pozadini se odvija genocid. Poznato?
Prikaži sve komentare (201)