Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Docekati Izrael kao sto su oni nas. Sa velikim postovanje. Bila sa na utakmici i nikakvih problema nije bilo. nadam se da ce tako biti i u Zenici.
Naravno, s tim da isticanje Palestinske zastave ne bi trebala biti uvreda Izraelu, jednostavno skrećemo pažnju na problem koji tamo vlada preko 100 godina. To isto rade svi narodi svijeta i u sve većem broju jer danas informacije teško je sakriti pa tako i sve one zločine koji se rade nad narodom Palestine, svakodnevno.
Generalno si u pravu ali to ne mijenja činjenicu da tamo ljudi ginu da bi jevrjeska država rasla tako da u tom slučaju to i nije čisto politička poruka već podizanje svijesti ljudi, yebo to kad u 2015 neko mora čekati na vodu i kad u 2015 godini jedna država uzme sebi za pravo da zaplijeni sve poreske prihode druge države da ih kazne za nešto u čemu se ne slažu. Da ne nabrajam sad, iako isticanje zastava Palestine ( zbog navodnih političkih ciljeva ) može naškoditi imidžu BIH bar kada znam da je moralno ispravno onda bih to i uradio a na kraju, da istakneš špansku zastavu ne bi te niko ni primijetio pa kako je onda to politička pozadina? Nakaradna izmišljena pravila a u pozadini se odvija genocid. Poznato?
Došle časne sestre kod popa da se ispovjede. Prilazi prva pa kaže: - Oče, ja sam jednom muškarcu dirala onu stvar prstom. Pop kaže: - Odmah operi prst u svetoj vodi! Prilazi druga: - Oče, ja sam ga držala u ruci. Pop će i njoj: - Odmah peri ruku u svetoj vodi! Gura se jedna preko reda pa kaže: - Oče, mogu li ja isprati usta, dok Nevenka nije guzicu umočila?!
ako hoćemo da je.bemo majku izraelcima onda neka oni naših 11 pobijedi ih na terenu,to je sve
Naprijed Zmajevi! Sport=sport! POLITIKA - NEMA MJESTO NA STADIONIMA! Navijaci, nemojte u ovo uplitati nikakvu politiku! Ali, bas NIKAKVU! Samo zastave BiH, salove, kape, trube -i iz sveg glasa: NAPRIJED ZMAJEVI! Bilo kakakv kiks bice samo na stetu Zmajeva i BiH. Bilo kakav incident bit ce nam naplacen desetostruko! Bilo kakva zastava osim BiH bice protumacena kao neprimjerena -i kaznit ce nas Nogometni/Fudbalski Savez! U najgorem slucaju, utakmicu ce prekinuti -i nasa reprezentacija ce nepravedno ("zahvaljujuci" "navijacima" ?!?!) izgubiti bilo kakve sanse za plasman na EURO.
vidim da se vise pise o Palestini i Izraelu nego o majci Bosni. Zato cu so reco hajmo Bosno!
Je li i ova historijska ?
Ne sjećam se da je Izrael ikada bio u ratnom stanju sa BiH ili da je izvršio agresiju na BiH! Pa čemu onda utakmica visokog rizika? E svašta, Kao da igraju Arapi i Izrael?
To nema veze sa našom zemljom, nego sa Izraelom. Sve utakmice, gdje god Izrael igra, se smatraju utakmicama visokog rizika zbog dobro poznatih razloga oko te zemlje, koji su totalno nevezani za sport ili protivničke ekipe.
Zbog holokausta su Židovi danas povlašteni. Uvijek su ugroženi i kad to nisu. Zato si oni dozvoljavaju imati nuklearne bojeve glave, dok drugi pri samoj pomisli na riječ nuklearno moraju biti oštro kažnjeni. S jedne strane ih razumijem jer se radi o vlastitom opstanku, no s druge strane ipak malo pretjeruju sa fobijama prema komšijama.
Zidovi ce pokusati na sve moguce nacine belaj izazvati da bi om FIFA dodijelila pobjedu zato BH Fanatikosi organizujte nase navijace u stadionu po PS e Van stadiona ko ih jebe
ja cu ponijeti zastavu na jednoj polovini ljiljani a na drugoj nasa draga TURSKA
Kod koga se nadje prilikom ulaska na stadion baklje ostri predmeti uvrijedljivi natpisi itd .Odmah krivicni postupak podnijet protiv istog i odstranit ga sa utakmice.Dokle vise nismo mi niti Srbadija niti Crnogorci da sami sebe sputavamo
Ako već neko želi pomoći Palestini neka odvoji koju marku da im pošalje ili neka ide tamo da gađa tenkove kamenjem.
Nadam se da nećemo ni himni zviždat jer nisu ni oni našoj te smo lijepo dočekani.No imamo vehabije koji sigurno su opasnost i za nas i za izraelce
Zašto je VISOKI rizik u pitanju? Jevrejska zajednica UŽIVA sva PRAVA u BiH. Evelntualne probleme MOGU napraviti SAMO PLAĆENICI.
Žao mi je Palestine i suosjećam se sa njima, no na prvom mjestu mi je moja Bosna.Stoga je.bat mamu svakom kretenu koji ima u planu raditi sranja na toj utakmici.Na kraju krajeva nećemo pomoći Palestini ako nas Uefa kazni oduzimanjem bodova nego ćemo im izvući osmijeh na lice ako im spakujemo 3 komada u mrežu.
sve sami lazni pravednici..
ANALNI_OTVOR----eno kad je DODO zidovima pismo piso o podrzavanju izraela , ----E NIK-(IME) TI STOJI.