Velicaju terorizam i onda se pitaju sto nemaju posla i sto je svak normalan prekrizio Bosnu. Glasali ste za SDA, izdali ste socijalizam i sad gledajte ko ce vam koru hljeba dati.
Socijalizam i nazadni komunizam kao i titoizam nas je i dove do ovog, da smo kao citav svijet početkom 20 vijeka napravili tu tranziciju u kapitalizam bili bi sad ko Švicarska ako ne i bolji jer narod i svi narodi na Balkanu su vrijedni i pametni ljudi. Kod nas su godinama preduzeća bile socijalne ustanove neradnika, a ne mjesto za stvaranje kapitala.
Da danas rade fabrike koje ste vi ugnjetavani narodi popljackali bili bi ko Njemacka razvijeni. Al gdje ce Bosnjak dozvoliti da mu Srbin bude direktor i obratno. A da danas u tim fabrikama ne radi ovo malo jada od radnika ne bi imali ni koru hljeba da pojedete eto koliko ste u demokratiji napredovali. Za 20 godina niste ni za jedan promil kupili masina da bilo sta novo proizvedete vec zivite glodjuci ostatke komunizma. Al i dalje vjerujete u holivudske filmove, dok vas zapad potpuno ne opljacka i svi ne postanete njihovi robovi. I treba kad su u ovoj zemlji idioti istjerali svakog normalnog.
Prikaži sve komentare (16)