Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće Gladnih usta na ulicama ali koga briga... Oni otputovaše put Beča,Jadrana, Turske.... neka se stide, dok oni uživaju u školjkama i jagnjetini , običan svijet ne može ni maslenicu sa poprskanim mljevenim mesom napraviti....KAKO IH NIJE STID svojoj djeci i sebi priuštiti sve užitke dok drugi BUKVALNO GLADUJU! ALI ONI SU STRUČNI ; SAMO NE ZNAM U ČEMU; SVE SE RASPADA!
Nažalost, kritična masa učesnika nije dostignuta niti jedan put do sada i bojim se da će tako i ostati. Ni u februaru 2014 nije bilo kritične mase već samo veća destrukcija.
studenti neće garant, a penzioneri nema šanse...
klix.ba je portal gdje je vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj osnovi dozvoljeno pa cak i pozeljno. Portal koji zaradjiva novac na sirenju govora mrznje i promovisanju nasilja. Aferim klixe.
klix.ba je portal gdje je vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj osnovi dozvoljeno pa cak i pozeljno. Portal koji zaradjiva novac na sirenju govora mrznje i promovisanju nasilja. Aferim klixe.
Bice rostiljijada pred vladom i janjaca...kao znak podrske... (naravno ironija je u pitanju)
Velicaju terorizam i onda se pitaju sto nemaju posla i sto je svak normalan prekrizio Bosnu. Glasali ste za SDA, izdali ste socijalizam i sad gledajte ko ce vam koru hljeba dati.
Socijalizam i nazadni komunizam kao i titoizam nas je i dove do ovog, da smo kao citav svijet početkom 20 vijeka napravili tu tranziciju u kapitalizam bili bi sad ko Švicarska ako ne i bolji jer narod i svi narodi na Balkanu su vrijedni i pametni ljudi. Kod nas su godinama preduzeća bile socijalne ustanove neradnika, a ne mjesto za stvaranje kapitala.
Da danas rade fabrike koje ste vi ugnjetavani narodi popljackali bili bi ko Njemacka razvijeni. Al gdje ce Bosnjak dozvoliti da mu Srbin bude direktor i obratno. A da danas u tim fabrikama ne radi ovo malo jada od radnika ne bi imali ni koru hljeba da pojedete eto koliko ste u demokratiji napredovali. Za 20 godina niste ni za jedan promil kupili masina da bilo sta novo proizvedete vec zivite glodjuci ostatke komunizma. Al i dalje vjerujete u holivudske filmove, dok vas zapad potpuno ne opljacka i svi ne postanete njihovi robovi. I treba kad su u ovoj zemlji idioti istjerali svakog normalnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)