pa stanite ljudi! pa kako vas nije sramota! svi vi koji ovdje pricate kako njemacka nema pravo na to, kako je to laz, kako su rusi ovo ono... aj recite da na to imate pravo samo zbog vjere koja se dijeli sa turcima? samo zato? znaci briga vas za stotine hiljada pobijenih? iskreno? i to sve zbog vjere? pa stanite malo. dosta je nam tog sranja vise! GENOCID JE GENOCID! OVAJ DOKAZAN ISTO ONAJ U SREBRENICI! i sad vi isti koji ovdje negirate genocid samo zbog iste vjere mislite da imate pravo da zbog srebrenice bilo koga napadate? ma nemate pravo na bilo sta. takvim ponasanjem gubite pravo na sve i pljujete u prvoj liniji po zrtvama srebrenice SRAM DA VAS BUDE! PFUI
@GovnoMira: Sta ba ti? Kome se ba obracas? Po cemu je ubistvo Armenaca okarakterisano kao genocid? Koji sud je to dosudio? Ko je dokazao? Nemoj ba da se pravis pametan, veze ti nemas sa zivotom. Ni jaja ti se jos nisu spustila kako treba. Izbroj do 36, duboko udahni i izadji vani.
@dervo.finci: takvim kao sto si ti. ajde velikanu otidji i reci prezivelim ljudima da nije genocid! ajde! ali istovremeno idi i u srebrenicu i reci majkama i zenama pobijenih da nije genocid. http://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Genocide pa dokle vise mislite da j. zdrav narod u mozak! sve vas treba odmah u tursku ***rtovati. i one srbe fasiste i hrvoje u risiju i tursku. pa majstore tebi Mladic treba biti najbolji drug. sram te bilo!
Prikaži sve komentare (187)