E FUADE SVAKA TI JE ZLATNA KOJA OSTANE IZA ZUBA. TE NIJE KEMO DEGEN PA DA MU MUZIKA IMA VJERU I NACIJU. KEMO JE VOLIO LOVU VIŠE OD SEBE, KEMO JE NAPUSTIO BOSNU I HERCEGOVINU UPRAVO ZBOG LOVE, KADA SI POSLIJE RATA ČUO JEDNU JEDINU RIJEČ IZGOVORENU U POZITIVNOM SMISLU ZA ZEMLJU BOSNU KOJA JE KEMI DALA SVE. NE ON JE ZBRISAO ČIM JE VIDIO DA JE KRIZA. KEMO JE ZA MENE HRVATSKI UMJETNIK, SVAKA MU ČAST, BOSNA I HERCEGOVINA NEMA NIKAKVOG DUGA PREMA KEMI JER JE KOMO BOSNI PRIJE 20 GODINA DEFINITIVNO OKRENUO LEĐA.
...kemo je bio u sarajevu, dok malo bolje nije shvatio kakvo se sve smeće zakitilo "patriotizmom"...i kako ljudi izbacuju kese smeća iz doma, pošto nije mogao izbaciti njih (jer su brojniji i naoružani) onda je morao "izbaciti" sebe, da ga premazani baliluk ne izjede "naživo".
...jasno pretpostavljam da nije htio da se instantno zabije u "turbo muslimane" i da ga pajserima vade iz džamija...nije htio da pljune na sebe, ni na svoje "mješanačko" porijeko (monteno je talijansko prezime), ni n asvoju porodicu, da bi se dodvorio gomili ološa koja se samoproklamovala u etalon "bošnjaštva"...ko vas ne zna (a takvih je sve manje) skupo bi vas platio.
Prikaži sve komentare (98)