"...uprkos brigama Bijele kuće da će vojna pomoć dodatno eskalirati sukob". Teska srca ce poslati oruzje. Tako im je bilo tesko i kad su naoruzavali po Jugoslaviji. Znamo svi koga.
Naoruzavali su Hrvate i muslimane, podrzali ih da razbijaju Jugoslaviju, da izazovu gradjanski rat. Isto ono sto rade u Ukrajini. Znate vi to vrlo dobro, ne moram vam ja objasnjavati. Kad su vidjeli da ste nemocni i pored toga, onda se NATO i direktno umjesao u sukob. Njihov cilj je bio da razbiju Jugoslaviju i da nas okupiraju, i uspjeli su u tome zahvaljujuci vjecitim izdajnicima, a vi pogadjajte na koga mislim.
Razvodnjavajte koliko hocete, ali svi vrlo dobro znate da je ono sto govorim istina. Pogledajte cije su vojne baze u vasim gradovima, koja vojska vam se seta po gradovima i kakva ste mizerija i jad sada. Nije vam odgovarala snazna, suverena Jugoslavija i njena vojska, nasa zajednicka armija, sad uzivajte u blagostanju i nastavite da sluzite okupatorima dok ih mi Srbi ne otjeramo. Kao i uvijek do sada.
Prikaži sve komentare (64)