Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se hoce iskrviti i jedni i drugi. Ne zna se koja od dvije navedene zemlje je vise zla nanijela nevinima...
Daj, malo rucne , veliki i uzviseni Sam. Eno rublje u Moskvi bacaju u vjetar. Narod se pisa po njima. Onaj zujan s zmijskim ocima se i dalje smjeska jer se dobro namirio. Jeljcin ga je doveo s plate od 130$, da bi lisac sad vagao na Forbesovoj listi sa 17-tak milijardi$. Naj uspjesniji kriminalac na svijetu i okolini. Pogledam nekad po Srbiji, polovnjace svrsavaju kad ga*, se spomene. Opasan levat. Da hoce vise otvoriti onu carobnu tasnicu i pritisnuti puljku!
...sve u svemu, "dobrohotnost" američke spoljne politike najbolje je sublimirana izjavama mr. čejnija...na zdravlje vam slavlje :)
sve je to lijepo i iskreno objasni H. Kisindžer još davno....."Amerika nema prijatelja (u svijetu), samo interese......". To rade i sve ostale velike sile (kao i one sto se furaju na to) tako da nema razloga da se čudimo na sva sranja što se dešavaju.
TOOOOOOOOOOOO!!! Amerikanci rade mnogo sranja, bas kao i drugi, ali SVAK IM CAST NA SAKCIJAMA!!! @ Bosanci i Hercegovine Mislite da nase PORODICE i PRIJATELJI zive u EU i SAD-u, a ne u Rusiji!
pa ujka sam , neka dahnu malo... ne morate ih unistavati ovako brutalno... pa rusofili na klixu nam na aparatima :)
ne trebaju ih niti spajati na infuziju ili aparate , nego samo u kontejner s njima !
samo derite braco ameri. dosta su se kurchili
...ocekivani rezultati kad pored onolike teritorije i vec postojece razvijene infrastrukture iskljucivo zasnujes ekonomiju na prirodnim resursima i hoces da izigravas svetsku silu...
Veli svetski ekonomski analitičar iz rŠ-a
...a sta da radim kad ste vi iz federacije vec popunili sva slobodna mesta ekonomskih strucnjaka... sakriti i pokrasti onolike milijarde donacija je svakako retko dostupan talenat vredan divljenja... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"...uprkos brigama Bijele kuće da će vojna pomoć dodatno eskalirati sukob". Teska srca ce poslati oruzje. Tako im je bilo tesko i kad su naoruzavali po Jugoslaviji. Znamo svi koga.
Naoruzavali su Hrvate i muslimane, podrzali ih da razbijaju Jugoslaviju, da izazovu gradjanski rat. Isto ono sto rade u Ukrajini. Znate vi to vrlo dobro, ne moram vam ja objasnjavati. Kad su vidjeli da ste nemocni i pored toga, onda se NATO i direktno umjesao u sukob. Njihov cilj je bio da razbiju Jugoslaviju i da nas okupiraju, i uspjeli su u tome zahvaljujuci vjecitim izdajnicima, a vi pogadjajte na koga mislim.
Razvodnjavajte koliko hocete, ali svi vrlo dobro znate da je ono sto govorim istina. Pogledajte cije su vojne baze u vasim gradovima, koja vojska vam se seta po gradovima i kakva ste mizerija i jad sada. Nije vam odgovarala snazna, suverena Jugoslavija i njena vojska, nasa zajednicka armija, sad uzivajte u blagostanju i nastavite da sluzite okupatorima dok ih mi Srbi ne otjeramo. Kao i uvijek do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)