2 ( dvije) pune godine novinar/politicar uredno prima platu iz budzeta FTV-a i uredno ne dolazi na posao,pred izbore obilazi pola drzave i bude opet placen kao da je radio na FTV,i jos ima obraza da trazi od gradjana da ga podrze kao clana predsjednistva,kad je u stanju ovako zavrnuti /ukrasti kao urednik sta bi tek uradio kao kolektivni sef drzave ?!
Čovjek je dobio presudu po kojoj su ga u FTV bili dužni vratiti na mjesto urednika, međutim poslušnici iz FTV nisu ispunili tu presudu, dakle potez je bio na FTV cijelo vrijeme. Šta treba Bakir, da ne dobije niti platu niti radno mjesto. Kada nije sukob interesa to što je bruka doktora, inženera i ko zna kakve sve bagre u politici, zašto je to problem kod novinara. Uostalom ista ta FTV se pretvorila u servis jedne stranke, a licemjerno se ovako javno obraća Bakiru ..... bijedno, nema šta.
Problem je u cinjenici sto je veliki broj nezaposlenih novinara koji bi posteno zaradili taj novac i u cinjenici da je Bakir Hadziomerovic bio naklonjen SDP-u u vrijeme dok je bio na urednickoj poziciji ,problem je sto mi ne vidimo da je to ,,problem '' vec ga treba tapsati po ramenu i biti na strani lopova .Sam novinar je rekao u predizbornoj kampanji da ce svi koji su uzeli makar i 1 KM mimo onog sto su zaradili morati da vrate .Da vidimo da li ce to on pokazati na svom primjeru .
Prikaži sve komentare (105)