Znam za ovog lika, koji godinama u Holandiji zivi na socijali, u socijalnom sobicku i fura se da je neki pjesnik jer ne bi da uzme u ruku nista teze od olovke. Kad toliko crkava za Sarajevom i Bosnom, pa vrata mu otvorena, bujrum u Bosnu pa radi na njenom prosperitetu. Uh sto ne mogu ovih placenih clanaka o potpuno nezasluznim 'bosancima'...Sikter more i lati se lopate!!!!!
Stroke@ to je njegov izbor. Svak ima pravo na svoj izbor samo sto je problem u tome da je neciji izbor da Bosnu brani ili da je rusi iznutra ili s vana. Ovaj samo pokazuje da mu nedostaje Sarajevo ali ono kakvo on pamti, a kao sto se da vidjeti Sarajevo je napustio kao dijete. Puno je u Bosni/Sarajevu onih koji bi se takodje trebali latiti "lopate"/rada. Puno ih je koji silje neku stvar, spletom nesretnih okolnosti docepali se grada i obukli cipele pa pametuju. Kad ovo kazem mislim ba sve strane u "bosanskoj igri". Kad se oni koji zive u Bosni i Hercegovinu budu osjecali takvim bez nekih zemalja matica i kad budu respektovali jedni druge bez obzira kojem se BOGU molili ili ne molili onda ce tamo biti i u realnosti fino. Sad dozvolite onima koji budni sanjaju da makar uzivaju u tim svojim snovima. Ko je kriv Za bosansku tragediju zna se a uzrok i posljedice ne mozemo izjednacavati... Ja sam sad nakon ovog ratnog iskustva za onu "ko tebe kamenom ti njega ciglom"... Nema niko monopol na dobre ili lose toga ima svugdje, a bilo bi najbolje da se dijelomo na dobre i lose...
pa sta...momak pjesnik,pisac,sta god da je...u kulturi u tom filmu decko..pa sta..mora li jedini i svjetao primjer biti nekog biznismena sumnjivog morala i sa jos sumnjivom prosloscu..
Prikaži sve komentare (36)