Jos kod prve nesrece, ljudima koji iole prate svijet avijacije, bilo je jasno da se Malaysiji sprema ovkav scenarijo. Ukrajinski slucaj je potvrdio teoriju. A na ovom portalu kad spomenes bilo kakvu zavjeru, ispadas ludjak i psihopata. Evo u ovom slucaju je brzo izaslo na vidjelo da je cista zavjera i napad na ovu gigantsku komapniju uspjesno odradjen. Sad samo treba pratiti ko kupi kajmak na njihovim top destinacijama i sve ce uskoro biti jasno k'o dan. Samo naravno, nikad dokazano...
Svi znamo da su teorije zavjere obične izmišljotine koje plasiraju Masoni i Iluminati u cilju da nametnu svoj poredak i potpuno ovladaju svijetom.
Trambusek88@ Zelis li ovaj slucaj svrstati u neku tamo ispraznu "teoriju" ?! Druze, ako mislis da je sve ovo sa Malysijom slucajnost, onda nista. Ovo je cista zavjera, briljantno isplanirana, a rezultati se vec vide na poslovanju kompanije. Nema ovdje nikakve masonske "teorije" vjeruj mi. Ovakva koincidencija, tip aviona, vremenska distanca izmedju niza incidenata u kompaniji, mjesta zbivanja nesreca, ne mogu ni u ludilu biti slucajnost.
Prikaži sve komentare (52)