Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ih k'o Litvatrans raspustom
""srb sarajevo"""Jesu kad izbace one motore sto su uzeli iz aviona u partizanskim filmovima hahaha
a debila, pa smrt će te naći ako je suđeno bilo gdje! ja da moram putovati putovala bih njima, još imaš toliko mjesta, nitko ti ne dosađuje s dosadnim pričama, uživancija....kad bi se svega bojao ne bi ni živio, biti će što će biti!
ne izazivaj smrt bonaaa....
ne znam skijati haha. a ja na to gledam opušteno, jbga ne bojim se, nedavno sam doživjela manju nesreću u autu, nisam se ni uznemirila nimalo, ne znam koji mi je klinac, svi okolo u panici, a ja kao na nekim drogama...
I ovom što sjedi zabrinuto lice
Sta ih je sve zadesilo u skoroj proslosti,dobro je da imaju iti ijednog putnika.
o
Pa kako je onda ovaj zalutao ahahha na slici
Jos kod prve nesrece, ljudima koji iole prate svijet avijacije, bilo je jasno da se Malaysiji sprema ovkav scenarijo. Ukrajinski slucaj je potvrdio teoriju. A na ovom portalu kad spomenes bilo kakvu zavjeru, ispadas ludjak i psihopata. Evo u ovom slucaju je brzo izaslo na vidjelo da je cista zavjera i napad na ovu gigantsku komapniju uspjesno odradjen. Sad samo treba pratiti ko kupi kajmak na njihovim top destinacijama i sve ce uskoro biti jasno k'o dan. Samo naravno, nikad dokazano...
Trambusek88@ Zelis li ovaj slucaj svrstati u neku tamo ispraznu "teoriju" ?! Druze, ako mislis da je sve ovo sa Malysijom slucajnost, onda nista. Ovo je cista zavjera, briljantno isplanirana, a rezultati se vec vide na poslovanju kompanije. Nema ovdje nikakve masonske "teorije" vjeruj mi. Ovakva koincidencija, tip aviona, vremenska distanca izmedju niza incidenata u kompaniji, mjesta zbivanja nesreca, ne mogu ni u ludilu biti slucajnost.
A ti ako vjerujes u ova medijska sranja koja se svakodnevno plasiraju, tobom i tvojim umom vec vladaju. A to im je zapravo cilj ! Pokorno stado kojem kazes lijevo a ono ide lijevo, desno a ono desno. A da ga pitas zasto, stado ce samo blejati.
Ko zna kakva se prljava igra krije iza svih nesreca vezanih za ovu avio kompaniju. Kao da su slucajnost sve ove nesrece malaysia airlinesa.. Nekome su zasmetali ili nisu platili reket... Sto to Lufthansu ukrainci ne oborise...!!?!
Malezija Erlajns je jedna od jačih aviokompanija u tom dijelu svijeta. Ja sam uvjeren da će se oni izdignuti iznad ovog zuluma koji im je načinjen, izaći još jači. Uvijek je bila ona ''na greškama se uči''. Sretno toj simpatičnoj kompaniji.
I ONDA NEKA MI NEKO KAZE KOJI JE STVARNI UZROK OVIH NESRECA POMENUTE KOMPANIJE......
Jugoistočna Ukrajina, odnosno zona konflikta, je već 3 meseca zatvorena za civilni vazdusni saobracaj. Vazdušni koridori su izmešteni severnije ka Poljskoj. Postavlja se pitanje zašto se civilni avion našao u zoni zatvorenoj za civilni saobraćaj, tj. u zoni dejstava protiv-vazdušne odbrane.i jednih i drugih strana? I još nisu otkrili šta se desilo sa onim avionom koji je "nestao" ? Znači još uvek nema evidencije da su Malezijski avioni neispravni... Ovi putnici će imati sigurno najprijatniji let do sada.
Etogac,unistavanje bogate aviokompanije im polako uspijeva.Sta li moze na ovom svijetu da sprijeci ljude kojima apsolutno niko,ama bas niko ne moze nista?Sta im osim smrti moze stati u kraj?
Amerika!!
operacija successful,kao i 9/11 niko ih ne napade evo sad ce 14 godina,nebih se iznenadio da isto urade u buducnosti sa turkis airlines,kao i Singapore Airlines, All Nippon Airways (ANA) i Asiana Airlines.a ostale nebih trebali dirati,barem za sada ali ko zna ima ih dosta u eu i to dosta profitabilnih i uspjesnih?
koja dr fotografij
Velike kompanije uspijevaju u planu unistenja airlinesa koji ne pripada zemljama prvih redova.