sto je najgore Tito je skolovao ovakve idiote koji danas pljuju po njemu.smrad koji optuzbama pokusava da dodje na vlast.suplje baca i prica ono sto zele da cuju ustase.Nece on nikad maknut Tita iz Hrvatske.u Zagrebu jos postoji Trg Marsala Tita.pa cak i Tudjman je u svom uredu sacuvao bistu Tita i nije je htjeo maknut.a ovaj debil nesto hoce.
Tito je najveci covjek kojeg je ebeni balakn vidio i imao.pa covjek je ujedinio sve narode koji su zivili bezbrizno.a sta sad imas? nesigurnost,veliku nezaposlenost.svaki kreten poput karamarka moze da sere javno.onda imas stranke poput hdz.a koje su popljackale vlastiti narod.Tito nije pljackao svoje narode.svojoj djeci Tito nije ostavio nista.Ostavio je Jugoslaviji,odnosno svim njenim bivsim republikama.i sam podatak da su mu na sahrani dosli svi moguci lideri skoro svih drzava na planeti govori sve,a reci mi koje to dosao franji ,aliji i slobi na sahranu od stranih zvanicnika? pa niko,
Tito je najveci hrvat kojeg je hrvatska dala.pa kako mozes toliko bit glup? pa tito je hrvatskoj vratio istru i dalmaciju od okupatora italijana kojim su ustase to poklonile.Tito je dao granice danasnjoj hrvatskoj.a vecina tih sto je bilo po zatvorima je bila iz opravdanih razloga.jer vidimo poslje tita kako su ti isti kad su dosli na vlast pljackali ,lagali i ebavali svoj narod.Tito je dobro znao kako treba kukolje iz svih naroda izvadit i zatvorit jer samo tako je moglo bit mirno i blagoslovljeno stanje gdje svaki posten covjek zivio bezbrizno.
Prikaži sve komentare (156)