Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji si ti faktor da tako govoriš o onome kojeg još niko, nikad poslije raspada Jugoslavije nije nadmašio?
koliko je ono jaka drzava bila vidi se po tome sto je ni nakon 20 godina krcmljenja ne mogu sje8ati...
Za ovog kretena Karamarka su zločinci oni što su radili dobre stvari, a dok su Kordić i njemu slični umobolnici evidentno heroji! Jadna je BiH s Čovićem, al Hrvatska je još jadnija sa ovim Hitlerom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kara-Marko, ne seri, matere ti.
karahasan, karadjordje, karamarko, a karo bi' i ja kada bi' mog'o...
Bosnjak, Vidis Erdoganovi predaci su harali ove prestole 500 godina...ubijali, silovali, otimali, palili... Danas taj Erdogan koji je posle Amerike prvi podrzao Kosovo i koji siri islamizam i smrt po bliskom istoku i podrzava razne teroriste po Siriji, hoce da prica o suzivotu u BiH... Meni je zao sto ovo tvoj i jos mnogih mozgovi nikad ovo nece razumeti, ali Srbi i Hrvati nikad nece prihvatiti da zive u drzavi koja se ponasa kao da je kolonija i zaostavstina Turske... plodove te politike danas vidimo u neverovatnoj snazi Dodika i jacanju Republike Srpske...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gospodin se rodi a ne postaje karamarko. ti ne vrijedis ni onu nulu kada si mogao tita nazvati zlocincem, tita kojemu se cijeli svijet (od kraljeva, predsjednika, itd) dosao pokloniti na sahrani.
" Zločinca" Tita se boje i dan danas ovakvi likovi. Najgori su oni koji su mu vjerno služili -valjda se sada "peru"!
Kara - Marko je poznati fašista i zagovornik podjele BiH! Dragan Sokol to odlično, takođe zna da se igra vatrom. Republika BiH je prava a lik sa fotografije je udbaš koji je dosta kopao po BiH i prije rata, a sada pogotovu. Mora samo da zna, da mu u podjeli BiH, EU nemože pomoći
Stašau
Fasisto, dzukelo fasisticka
Evo ovako:u predsjedničkim dvorima R. Hrvatske u holu stoji bista druga Tita T.Crnimarko je bio svjetnik druga Stjepana Mesića i svako jutro je dolazio na posao i gledao tu istu bistu.Pitanje:ako je toliko čovjek od časti zašto nije napustio posao i otišao raditi tamo gdje nema ni T od Tita?
nadam se da je polozio vijenac na najvecu zrtvu pocetkom 90-tih,,Stari most,,.njihov Franjo i njegov HDZ.da nije sam pao u Neretvu?!
sto je najgore Tito je skolovao ovakve idiote koji danas pljuju po njemu.smrad koji optuzbama pokusava da dodje na vlast.suplje baca i prica ono sto zele da cuju ustase.Nece on nikad maknut Tita iz Hrvatske.u Zagrebu jos postoji Trg Marsala Tita.pa cak i Tudjman je u svom uredu sacuvao bistu Tita i nije je htjeo maknut.a ovaj debil nesto hoce.
Tito je najveci covjek kojeg je ebeni balakn vidio i imao.pa covjek je ujedinio sve narode koji su zivili bezbrizno.a sta sad imas? nesigurnost,veliku nezaposlenost.svaki kreten poput karamarka moze da sere javno.onda imas stranke poput hdz.a koje su popljackale vlastiti narod.Tito nije pljackao svoje narode.svojoj djeci Tito nije ostavio nista.Ostavio je Jugoslaviji,odnosno svim njenim bivsim republikama.i sam podatak da su mu na sahrani dosli svi moguci lideri skoro svih drzava na planeti govori sve,a reci mi koje to dosao franji ,aliji i slobi na sahranu od stranih zvanicnika? pa niko,
Tito je najveci hrvat kojeg je hrvatska dala.pa kako mozes toliko bit glup? pa tito je hrvatskoj vratio istru i dalmaciju od okupatora italijana kojim su ustase to poklonile.Tito je dao granice danasnjoj hrvatskoj.a vecina tih sto je bilo po zatvorima je bila iz opravdanih razloga.jer vidimo poslje tita kako su ti isti kad su dosli na vlast pljackali ,lagali i ebavali svoj narod.Tito je dobro znao kako treba kukolje iz svih naroda izvadit i zatvorit jer samo tako je moglo bit mirno i blagoslovljeno stanje gdje svaki posten covjek zivio bezbrizno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj karamarko je pravi idiot,pa lik veze nema,samo sere o jugonostalgicarima.tipicna hdz prica kad optuzuju druge koji se ne slazu sa njima.cim je neko protiv hdz,oni odmah ga napadnu da je komunjara,cetnik ,jugonostalgicar.pravi debili koji jeftinim tim optuzbama pokusavaju prikupit poene.a u svom kadru imaju sve bivse komunjare i onda oni nekom pocnu srat.a to sto su pokrali hrvatsku 20 godina ,to se prave ludi ,kao da to nije njihova stranka radila.a pogotovo ovaj debil karamarko,koji je cak i kosor otjerao iz stranke.
Nasli se pravi ljudi, koji sada za glas nesto hoce da dokazuju. Pa tko je njih skolovao, ako nije Tito. Oni, kojisu najvise imali koristi za vrijeme vladavine Tita, danas najvise dizu glas protiv njega. Kakva jeto druzina, koja nema nimalo morala u sebi.
...momče...to je obična fukara.
u mit o veličini titine jugoslavije vjeruju samo tupavi skojevci. jugoslavija je bila patuljasti feud jednog provincijskog šeika, iz kojeg su stotine tisuća bježali na rad u inozemstvo. bravara su kao veličinu dočekivali samo afrički i azijski diktatori, koje je u međuvremenu uglavnom smaknuo vlastiti narod, a on sam se preplašen skrivao kad god bi ga brežnjev nazvao. titina juga bila je krvoločni i lažljivi režim, trula fasada koja je vegetirala na marginama bipolarnog svijeta. kada je propao bipolarizam, srušila se i trula fasada iz koje su ispuzale tisuće komunjarskih štakora. tada smo u devdesetima vidjeli njihovo pravo lice.
Fina nam je ova nasa lijepa demonkratska i dejtonska BiH, a ni cetnicka Srbija i Ustaska Hrvatska nisu nesto bolje... Da nije bilo "stakora" zivio bi u pustinji...
A šta smo u zamjenu dobili, truli feudalni kapitalizam i banana držvice koje ližu muda zapadnim kapitalistima za kredite MMF-a
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Goli Otok je bio zatvor za izdajice i petokolonaše staljiniste, koji je žido-masonska propaganda iskoristila da bi postakla raspad bivše Jugoslavije. Kroz Goli Otok je prošlo oko 16000 izdajica svoje domovine koji su služili prosjećnu zatvorsku kaznu od 3 godine. Ustaša Crnimarko, Turčin po nacionalnosti, koji se predstavlja za Hrvata mora svako malo da napomene Goli Otok kako bi dokazao da vjerno služi masoneriji sa zapada.
Jednostavno-fašistićki šljam.
ajd bar neke koristi od ovog karamarka: da vadi mast iskompleksiranim skojevcima koji nikako da prežale nestanak YU crkotine, iako se dotična neslavno ugušila u vlastitoj krvi.
...i rim je propao...ali je idiotluk nijekati njegovu veličinu :)
Dokaz da se HDZ bori za ustašku državu, a zločinački HDZ BiH da se pola BiH priključi Hrvatskoj........................ima nas koji smo i opet ćemo pucati na takvu politiku................možete nekako do Šantićeve, međutim i to vam je puno
ma ne bori se hdz za ustasku drzavu,oni samo ovako pricaju nebil dobili glasove od ustasa.a cim dodju na vlast odmah mjenjaju plocu na evropski nacin.pa tako je sanader lajo da nikad nece izrucit generale hagu,i cim je hdz dosao na vlast odmah ih sve izrucise.pa to su najveci lazovi i pljackasi hrvatske.