A ljudi ovih scepinih poneki zlajin boljsevik cetnika i pocetnika da sutra Bakir dobije 100 miliona na lotu i sve pokloni sjerotinji oni bi njeg mrzili i bacali na njega i sto jest i sto nije,niko ne proziva zlaju i niksica dodika radmanovica samo Bakira,koji ste uhljupi licemjeri svako pise kako mu stranka naredi,kad bi Bakir mogo jednim potezom svu vodu otjerat i ocistit sve stoj zaprljala i popravit svej stoj unisteno opet bi rekli ovi neprijatelji bih a prijatelji svojih stranaka to jest placenici"toj on sve napravio da moze krast"Meni nije krivo kad genocidasi i skutori pisu protiv Bakira ipak je on Alin sin zahebo im alija veliku smrdiju i HR al kad vidim ove scepice stranka izdajnika i KOSA fino mi dodje ruzno,njihov sef opljacko sto se moglo opljackat i onda preso na heroin svercat i oni nekom kazu lopov i nesto drugo.. evo vam scepici sefa pokusajte se kao i on obogatit https://www.youtube.com/watch?v=NcNZFO-wePE
Prvo tvoj bake nemora igrat loto, jer on vec ima 100 miliona. Kad bi dao 100 miliona valjalo bi al neda. Nakro se pravo i briga ga. Osim toga raja proziva i niksica i zlaju i dodika. A fahru posebno prozivate, eto ko o cemu vi o fahri. Prema tome nemas potrebe braniti lika koji stoji iza politickih ubistava od poslje rata pa ovamo. Tvoj bake i tvoja SDA su samo kriminalna organizacija, nista vise.........prema tome šuti.
svi znaju kako je fahro steko bogatstvo, znaju i njegove sandzaklije ali nezele to da progutaju, kod njih je ono pravilo nek je nas pa nema veze jeli izdajnik ili kriminalac, interesuje me da bakir ima tornjeve avione jahte hotele blindirana vozila , kako bi ga tek onda blatili,a za svog sosona u tom slucaju kazu uspijesan covjek.-- rumunski geni.
Prikaži sve komentare (95)