Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svaku reakciju potrebna je akcija, da bi pokrenuo akciju potrebne su pare... a bar kod nas pare nisu problem... para nema... pa tako ni akcije, a samim tim ni reakcije vec samo suplje...
para ima samo sto ovaj kreten sve sebi i ostaloj svojoj raji u djep stavio...HEROJ nas !
para ima samo sto ovaj kreten sve sebi i ostaloj svojoj raji u djep stavio...HEROJ nas !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa ti si taj čovječe uradi nešto, ne moraš preko medija sam sa sobom pričati ccc
A gdje su te pare? Ni donacija ni kredita...ali zato ste vi na odmor otisli svi....
Pare su na raspolaganju u koliko se napravi projekat i prilozi. Do tad, pare su u statusu cekanja, tj. nema para ako nema plan i program ulaganja.
sta si ti nego drzava, predsjednice???
opozicija ko i komsic
A sto se tice ankete koju ste postavili ''Hocete li donirati svoju dnevnicu za poplavljena podrucja'' ?? Ja licno necu jer to uvijek ide preko lopovskih organizacija a zna se kolikii postotak oni ostavljaju sebi od toga, s druge strane drzava je ta koja treba pomoci jer kome mi placamo poreze,i jos citam oni naplacuju 2 km autoputa kao alternativi prolaz za vrijeme poplava pa sad i od ove bijedne plate odvajati dnevnicu pa da bar hoce zavrsit u pravim rukama.. KAKO VAS NIJE STID TAKO NESTO ANKETIRATI ???
Eno Mile lopov, Žutom ne da u Doboj, odnosno RS - veli: " Nije po Ustavu, pa treba konsenzus u Predsjedništvu. Hajde SDA i Žuti i Gen sekretare i ostali oglasite se. Nedaju vam Predsjedniku da hoda Bosnom bez Miletova odobrenja!
svaki komentar koji neide u korist radoncica je obrisan, int. necete nista na ovom portalu procitati protiv njega.
Prece otici u Doboj nego u Zeljezno Polje,treba se vjecito nekome dodvoravati....
Allahu Ekber! Pregazio je entitetsku liniju. Bravo Bakire, samo tebe za Predsjednika. Time cemo srusiti san o tkz. RS-u.
Kažem vam ja..Bakir je PREDSJEDNIK DRŽAVE............mogo bi i Fahro samo daa hoće yebat sebi djecu i majku
A ljudi ovih scepinih poneki zlajin boljsevik cetnika i pocetnika da sutra Bakir dobije 100 miliona na lotu i sve pokloni sjerotinji oni bi njeg mrzili i bacali na njega i sto jest i sto nije,niko ne proziva zlaju i niksica dodika radmanovica samo Bakira,koji ste uhljupi licemjeri svako pise kako mu stranka naredi,kad bi Bakir mogo jednim potezom svu vodu otjerat i ocistit sve stoj zaprljala i popravit svej stoj unisteno opet bi rekli ovi neprijatelji bih a prijatelji svojih stranaka to jest placenici"toj on sve napravio da moze krast"Meni nije krivo kad genocidasi i skutori pisu protiv Bakira ipak je on Alin sin zahebo im alija veliku smrdiju i HR al kad vidim ove scepice stranka izdajnika i KOSA fino mi dodje ruzno,njihov sef opljacko sto se moglo opljackat i onda preso na heroin svercat i oni nekom kazu lopov i nesto drugo.. evo vam scepici sefa pokusajte se kao i on obogatit https://www.youtube.com/watch?v=NcNZFO-wePE
Prvo tvoj bake nemora igrat loto, jer on vec ima 100 miliona. Kad bi dao 100 miliona valjalo bi al neda. Nakro se pravo i briga ga. Osim toga raja proziva i niksica i zlaju i dodika. A fahru posebno prozivate, eto ko o cemu vi o fahri. Prema tome nemas potrebe braniti lika koji stoji iza politickih ubistava od poslje rata pa ovamo. Tvoj bake i tvoja SDA su samo kriminalna organizacija, nista vise.........prema tome šuti.
svi znaju kako je fahro steko bogatstvo, znaju i njegove sandzaklije ali nezele to da progutaju, kod njih je ono pravilo nek je nas pa nema veze jeli izdajnik ili kriminalac, interesuje me da bakir ima tornjeve avione jahte hotele blindirana vozila , kako bi ga tek onda blatili,a za svog sosona u tom slucaju kazu uspijesan covjek.-- rumunski geni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vidjet ćemo Bakire, da li ćeš ispuniti obećanje dato da će svi useliti do kraja godine u nove kuće! Kako stvari stoje u Željezno polju, Tuzli... prije ćeš ti završiti Skenderiju!
Ako nista barem je otisao u Doboj da vidi koliko je ljudima lose,ne samo zbog poplava nego i u zivotu opcenito.A onaj cetnik Dodick mrzi BiH ko macka vodu pa ne mice nigdje iz svoje vukojebine.Al eto,opet ce bit na vlasti i nakon izbora.Narod,narod nek gladuje sa svojim titulama Bosnjak,Srbin i Hrvat.
jarane, TREBA, TREBA, kod ovog vazda TREBA, pa ti si država, nije teta Zilka s trećeg sprata!
Ovo je pravi lider, a ne neki tamo sto sjede skrstenih ruku. On ide u srz problema i hvata se u kostac sa njima hrabro, poput nekog mitskog ratnika, epskog junaka. Nas Bakir, kojeg pored duhovne i tjelesne snage, krasi intelektualna snaga, kojoj nema ravne nadaleko. Ova kombinacija snage Minotaura, ljepote Adonisa, mudrosti Atene i hrabrosti Prometeja, nikoga ne ostavlja ravnodusnim. Svijetla buducnost Bosne i Hercegovine. Sa njim i za njim u vodu i u vatru.
Sve su to isti debili Dodick,Tiho,Baki,Zlaja,Scepo & Co.A ti si svakako pacenik i zarobljenik u vlastitom fasistickom i zlom tijelu.
Moje fasisticko zlo tijelo ti salje srdacne pozdrave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na pitanje novinara vezao za konkretnu pomoć poplavljenim područjima Izetbegović je kazao da postoje sredstva koja su obećana na donatorskoj konferenciji, podsjetivši da se radi o cifri od oko 360 miliona maraka. "Zato kažem da i donatori trebaju biti agilniji. Sredstva su osigurana, potrebni su projekti, jasne transparente porcedure i koordinacija svega: brži rad, bolja i brza saradnja svih nivoa vlasti u BiH", kazao je predsjedavajući Predsjedništva BiH. TO BI SE NARODNIM JEZIKOM REKLO :'' OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE'' CUJ OBECALI hahha procitaj izjavu japanskog ambaadora predsjednice bice para kad doneses projekat .. ako znas sta je to
Daj Bakire, pod hitno podnesi ostavku. Vidis da je narod nezadovoljan i da bi 90 % Bosnjaka umjesto tebe volila da vidi Cedu iz LDS-a. Sta ces, Cedo ima vilu od 6 miliona evra na sred mikonosa, dosta je narodu vise prica kako je politicar sposoban samo zato sto ima vikendicu u nekoj vukojebini...
O čemu ovaj majmun priča.Trebalobi???pa ti si u vlasti podnesi neopozivu ostavku i ti i SDA AKO SE POMOČ NE POČNE DIJELITI OD PONEDELJKA.U septembru očekujte šatore i nerede ozlojađenih i prevarenih građana pred vladom i predsjedništvom Tada vam ni specijalci neče pomoči.