Ne vidim razlog zašto FiFa neće da uvede pravilo kao u tenisu da svaka ekipa ima pravo da pregleda 3 puta snimak u sumnjivim situacijama. Kazu upropastit ce igru, jest al malo sutra, samo bi utakmice bile pravednije. Neće da uvedu to pravila jer imaju prostora da štimaju utakmice. Koliko je samo reprezentacija zbog sudijskih grešaka poslano kuči. Nacija se raduje, iščekuje, narod troši zadnje pare i onda zajebbe sudije, e pa to nije fer.
zna to cijeli svijet, ali sta napraviti protiv blattera i ostalih... nista.. pa oni svojim ljudima zabrane pristup mundijalu, kajzer franc sjedi kuci i gleda SP, jer su mu ga smjestili.. sigurno i on ima tu svog udjela, ali ce ga na kraju popusiti za sicu, a drugi su zgrnuli milione od katarske mafije... to ti je danasnji fudbal.. na tribinama divljanje, a u VIP lozama mafija.. kruha i igara...
naravno da se odluka može osporavati, posebno jer je tako lagano provjeriti ofsajd putem snimka - sami sebi skaču usta sa gol tegbiologijom jer je riječ o istoj stvari. S tim da treba uvesti neki razuman broj challenga - npr. 3 osporavanja po utakmici.
Prikaži sve komentare (59)