Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako imate obraza komentarisati bilo sta .. sram da vas bude za scenario koji ste nam priredili. A onaj amater nece imati mira za zivota ..
S*R*EM SE NA FIFU KO NA HALU. BOLI VAS NAČU STO STE NAM SE POKENKALI NA ĆEJF, CEKALI SMO NA OVO DVAES GODINA NIKAD BOLJE IGRACE NISMO IMALI. EO JEDAN ZA FIFU B=============D MRŠ... I ONOG BLATTERA ISTO KHMMMM.
IZVINJAVAM SE MOJ NARODE NA MOM RIJECNIKU AL JA SAM JEDAN IZNERVIRANI BOSNJO I TRENUTNO MI NISTA DRUGO NE PADA NA PAMET.
FIFA kurvooooooooooooooo..............
Bagra lopovska! Ovako nam vele i "ovo vam je stoko i dosta, šta smo vam još mogli uradit". Nama poništen čisti a Nigreiji priznat neregularan i onda kao imamo razloga bit zadovoljni. http://abload.de/img/spahanpkr0.gif
Đubrad iz FIFA-e nešto komentiraju, fuj,fuj,fuj Namjerno su nam poslali amatere iz Novog Zelanda za sudije, da nas sjebu, đubrad kurvinska i prodana, e to je FIFA!!!
MJESTO RADNJE: restoran u Rio de Janeir-u AKTERI: Sep Blater & Michel Platini VRIJEME RADNJE: nekad pred sami početak SP ______________________________________ Blater: Moj Michel, vidim nije vam laka ova grupa što ste izvukli . . . Bice vam gusto Platini: MA ja. Ali, ne brine me to moj Sep, nego se vise brinem , ako prođemo u drugi krug . . . Blater: A sto, moj Michel ? Platini: MA, ako ovi Bosanci budu drugi, iza Argentine, eto ih na nas . . . Imam lose iskustvo s njima. Blater: Jel ono kad ste igrali za Evropsko u Parizu? Platini: Ma ja bolan . . . Morao sam naštelit sudiju da svoraa penal, kako god . . . pa makar i na 17, 18 metara . . . cim neki nas padne, opdmah penal. Jedva se provukosmo. Blater: Ne sekiraj se, moj Michel. Sve cu ja to srediti. Ipak si ti moj haver. Imam jednog sudiju, neki levat, ribar , sa Nopvog Zelanda . . . Nikad nije sudio nista na ovom nivou, pa cemo njega zadužiti da ti to odradi. Platini: Bio bih ti jako zahvalan Sep . . . Blater: Smatraj zavrsenim.
Zmajevi-ponos nacije. Bravo momci! Glavu gore.
Nemojte Bosnu spominjat bolje vam je, mrs u PM svi redom a posebno Blatter odvratan je brate dragi
Fifo mafijo nabijem ja vas na ljubavni mišić pa i vi mozes kad se nabijes i podjes imati isti osmjeh majku va j..
FIFA & UEFA MAFIA !!!
sram da bude fifa trebali ste reagovati i priznati gol, ovo je sve namjesteno. znate da je reprezentacija bih bila najbolja u svojoj grupi ali nepravednom odlukom sprijeceni su da idu dalje. imate li videa, imate li oci, mogli ste ponistiti odluku sudije itekako.
vrhunac nepravde je da se onaj koji cini nepravdu, pravi pravedan.
Ne vidim razlog zašto FiFa neće da uvede pravilo kao u tenisu da svaka ekipa ima pravo da pregleda 3 puta snimak u sumnjivim situacijama. Kazu upropastit ce igru, jest al malo sutra, samo bi utakmice bile pravednije. Neće da uvedu to pravila jer imaju prostora da štimaju utakmice. Koliko je samo reprezentacija zbog sudijskih grešaka poslano kuči. Nacija se raduje, iščekuje, narod troši zadnje pare i onda zajebbe sudije, e pa to nije fer.
zna to cijeli svijet, ali sta napraviti protiv blattera i ostalih... nista.. pa oni svojim ljudima zabrane pristup mundijalu, kajzer franc sjedi kuci i gleda SP, jer su mu ga smjestili.. sigurno i on ima tu svog udjela, ali ce ga na kraju popusiti za sicu, a drugi su zgrnuli milione od katarske mafije... to ti je danasnji fudbal.. na tribinama divljanje, a u VIP lozama mafija.. kruha i igara...
naravno da se odluka može osporavati, posebno jer je tako lagano provjeriti ofsajd putem snimka - sami sebi skaču usta sa gol tegbiologijom jer je riječ o istoj stvari. S tim da treba uvesti neki razuman broj challenga - npr. 3 osporavanja po utakmici.
Jel ovo FIFA zajebava ili se zazelila da joj se naprcim materesine zivih I mrtvih
Sad će Francuska pobijediti Nigeriju u osmini finala namještanjem utakmice. Baš će mi biti drago gledati frustracije Nigerijaca.
Sudija, dabogda imao kcerku pa ona se jebala u grupnjaku sa onim istim Nigercima kojih si bodrio.
Zasto nesto nesto raditi gdje vam je obraz????? " zar nije pametnije zavezat mu cerku I zenu za stolice a njega guziti pred njima da vide kako izgleda kada njen muz/tata pokusava nekog da guzi p
Ma hajde... sad nas, kao, tješite. Bando lopovska!
POSTOVANI BLATERU I PLATINI,NADAM SE DA CE VAM NEKO PRENIJETI OVO. NAJ.EBEMO SE MI SVI VAMA MAMARE KULTURNO,KLOSARI ONI JEDNI,JEB.O LI VAM LEO MESSI NANE NANINE,NADAM SE DA CE VAM I JEDNOM I DRUGOM ZENE RODIT KOMSIJINE TROJKE,JE.BO LI VAM NAS BABO OSIM MAMICE U PAKASEEEEEEE.KLOSARI,PIC.KE JENNNEEEE