Realno gledajuci po imenima u Argentini, oni su vjerovatno najjača ekipa na svijetu, i sve osim njihove pobjede ce biti pravo iznenadjenje. Ali ne smijemo se u startu predati i ne smijemo ih se prepasti i da naše trema obuzme. Trebaju izaci na teren hrabro i bez prevelikog respekta jer i mi imamo kvalitetnu ekipu i dobre igrace na svim pozicijima, jednostavno treba stvoriti takvu atmosferu da nasi udju opusteni u meč jer mi nemamo sta izgubiti, samo mozemo dobiti. Bilo bi super da ne primimo u prvom poluvremenu gol jer kako vrijeme bude odmicalo pritisak ce biti na njima veci. Samo hrabro, disciplinovani i igrati svoju igru, drsko, bez prevelikog respekta za argentinu i nadati se da ce nas oni podcjeniti pa ih iznenaditi. Naša odbrana mora biti na visini zadatka.
I šta ćeš kad ti dođe još jedan kinez i dosudi 2-3 penala za Argentinu? Oćeš li biti objektivan i reć " ha yebiga, mala smo zemlja " ili ćeš naprdivan kao za ovog japanca?
pa zajebbale su nas i sudije protiv francuske kad su im svirali nepostojeci penal i poslali nas u baraz protiv portugala u kvalifikacijama za euro... sta se tu moze.. nista, jbg
Prikaži sve komentare (55)