Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I thinks rezultat is open :)
End aj tinks BiH goes to the next round
Bosnia has very good team, mentally strong with hard core team spirit. Argentina is one of the best in the world, maybe the best. Therefore it will be very interesting game to watch. Baka majstore...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Respekt prema kome ??? Zbog čega ? Zbog Messija ?! Hahaha . . . Ma samo hrabro i pametno ZMAJEVI, nisu oni vanzemaljci. I oni su ljudi. Mi smo svoj san ispunili. Sad idemo pokazati svijetu BOSNU I HERCEGOVINU !!!
Ma samo igrači trebaju biti raspoloženi, to je najveći kvalitet naše repke ba :D
Vidi ovog bisera , hahaha.... http://doznajemo.com/2014/05/17/safet-susic-mozda-cemo-u-utakmici-protiv-argentine-iznenaditi-cijeli-svijet/
Tako je baka, bez respekta i bez straha, pa nisu oni svemoguci, i oni su ljudi isto od krvi i mesa...ZMAJEVI samo hrabro, pokazite im kako Musa dere jarca :D Utakmica ce se zavrsiti rezultatom BOSNA 2 : 1 ARGENTINA...Zivi bili pa vidjeli ako Bog da :)
Joj KLITORIS.BA.....nepresušan ste izvor fakat! Pravi ste KIKS. https://www.facebook.com/kvazinovinari
I mislim Japanac se making Englez
Spaha, čitaš li ovo? Nemoj dobiti crveni pls. Argentina je vjerovatno glavni konkurent za titulu i ako izgubimo ne trebamo očajavati. Najvažnije mi je da ne padnemo na psihološkom planu i da ne dobijemo previše kartona, jer imamo dvije druge utakmice za nadigravanje.
Da sinoc nije odsviran onaj "PENAL" za Brazilce sigurno bi Hrvati navalili i jos jedan zabili bez problema ali su na moralnom planu se izgubili poslije penala... steta. Ako nama bude sa Argentinom neki zviždalija ko onaj sinoc Njušimuda na*** smo Rodjak!
Tako je Sliskovicu ne treba padati u psiholoskom planu bez obzira sta da se desi na terenu to je najvaznije, hladne glave i vjerovati u svoje kvalitete pa da vidimo
Tako je blaze ti si zadao pocetni udarac sa ovom reprezentacijom
Koju pouku? Ako vas FIFA odluči izbaciti ne vrijedi vam ni da imate 5 Ronalda i 5 Mesija. Sjetite se samo Nasrijevog penala, zatim Španije u 97 minuti. Plašim se za "male" reprezentacije na ovom prvenstvu.
Pobijedit ce nas Argentina. Ruku na srce, svi strip heroji nam ne mogu pomoci protiv Seppa Blattera. Nek sviraju odmah dva penala na startu za Argentinu, pa da na miru gledamo utakmicu, opusteno.
Dobar je Baka, sasvim ok lik.
Position Player GK Sergio Romero RB Pablo Zabaleta CB Federico Fernandez CB Ezequiel Garay LB Marcos Rojo CDM Javier Mascherano CM Fernando Gago CM Angel Di Maria CF Lionel Messi ST Gonzalo Higuain ST Sergio Aguero
strašni su, vjerovatno najjači sastav na svijetu, a i klupa im je isto strašna.. ali ne smijemo se prepasti
upravu je baka,previse je hrvatska usla sa respektom prema protivniku,pa ovaj brazil nije tako opasan,pa nedavno im se srbija odlicno suprostavila.pa nisu oni vanzemaljci da ih se covjek boji.upravu je baka,vezni red hrvatske je podbacio.pravili su greske ne sredini iz kojih su primili dva gola.
Realno gledajuci po imenima u Argentini, oni su vjerovatno najjača ekipa na svijetu, i sve osim njihove pobjede ce biti pravo iznenadjenje. Ali ne smijemo se u startu predati i ne smijemo ih se prepasti i da naše trema obuzme. Trebaju izaci na teren hrabro i bez prevelikog respekta jer i mi imamo kvalitetnu ekipu i dobre igrace na svim pozicijima, jednostavno treba stvoriti takvu atmosferu da nasi udju opusteni u meč jer mi nemamo sta izgubiti, samo mozemo dobiti. Bilo bi super da ne primimo u prvom poluvremenu gol jer kako vrijeme bude odmicalo pritisak ce biti na njima veci. Samo hrabro, disciplinovani i igrati svoju igru, drsko, bez prevelikog respekta za argentinu i nadati se da ce nas oni podcjeniti pa ih iznenaditi. Naša odbrana mora biti na visini zadatka.
I šta ćeš kad ti dođe još jedan kinez i dosudi 2-3 penala za Argentinu? Oćeš li biti objektivan i reć " ha yebiga, mala smo zemlja " ili ćeš naprdivan kao za ovog japanca?
pa zajebbale su nas i sudije protiv francuske kad su im svirali nepostojeci penal i poslali nas u baraz protiv portugala u kvalifikacijama za euro... sta se tu moze.. nista, jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)