Besic razvalio, svaka cast momak. Kakva razlika kada igramo sa zadnjim veznim, to valjda jedino ne vidi covjek koji se zove Safet Susic. Dzeko sasvim drugi igrac kada se trudi. Sav rastrcan, odmah se primjetilo. 3-4 zabrinjavajuce povrede, vjerovatno kao rezultat predugih putovanja avionom. Valjda nista ozbiljno.
samo se nadam da ce ostati pri ovoj formaciji jer je savrsena. Napokon imamo osiguraca iza Pjanica i Misketa koji mogu biti kreativni bez straha, imamo solidna krila, Dzeko u centru paznje gdje je i navikao i Vedo zadnjih 30 minuta moze napraviti razliku svjezinom.
Upravo tako. Jednog osiguraca moramo imati iza onakvih kreativaca. Valjda je to jasno nakon onih prethodnih utakmica, te ove veceras. Medjutim, ne treba se zanositi. Ovo je bio kombinovani tim Obale Slonovace. U prvih 11 sam prepoznao samo tri poznata imena. Moramo i protiv Meksika odigrati ovako ozbiljno. A pogtovo ne smijemo poletiti nakon 2-3 pobjede, sto nam se redovno desava. Tanki smo kod prekida. I jos jednom - nadam se da one povrede Begovica, Kolasinca i Spahica nisu ozbiljne. To bi nam bili strasni udarci.
Prikaži sve komentare (214)