Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besic razvalio, svaka cast momak. Kakva razlika kada igramo sa zadnjim veznim, to valjda jedino ne vidi covjek koji se zove Safet Susic. Dzeko sasvim drugi igrac kada se trudi. Sav rastrcan, odmah se primjetilo. 3-4 zabrinjavajuce povrede, vjerovatno kao rezultat predugih putovanja avionom. Valjda nista ozbiljno.
samo se nadam da ce ostati pri ovoj formaciji jer je savrsena. Napokon imamo osiguraca iza Pjanica i Misketa koji mogu biti kreativni bez straha, imamo solidna krila, Dzeko u centru paznje gdje je i navikao i Vedo zadnjih 30 minuta moze napraviti razliku svjezinom.
Upravo tako. Jednog osiguraca moramo imati iza onakvih kreativaca. Valjda je to jasno nakon onih prethodnih utakmica, te ove veceras. Medjutim, ne treba se zanositi. Ovo je bio kombinovani tim Obale Slonovace. U prvih 11 sam prepoznao samo tri poznata imena. Moramo i protiv Meksika odigrati ovako ozbiljno. A pogtovo ne smijemo poletiti nakon 2-3 pobjede, sto nam se redovno desava. Tanki smo kod prekida. I jos jednom - nadam se da one povrede Begovica, Kolasinca i Spahica nisu ozbiljne. To bi nam bili strasni udarci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaboracih napisati, Visca brzi od Bale-a. Laku noc svima. :*
Lako je dominirati protiv oslabljene Obale, posebno se to odnosi na Yayu. Vidjecemo pravo stanje snaga protiv borbenih Meksikanaca.
Ovdje vecina podcjenjuje nasu ekipu i pobjedu, fol Onala S. igrala sa drugim sastavom B ekipom itd. Sa kojom ekipom smo mi igrali i sa kojim sastavom? Visca, Hajrovic, Sunjic, Vranjes itd koji su oni tim kod nas? nama je iz prvog tima falio Kolasinac gotov cijelu utakmicu, Mujdza takodjer, Bicakcic, Lulic, Ibisevic itd. Obali S. je falilo par igraca koji nista posebno nisu osim Yaye koji je denomenalan i Gervinja koji je brz ali nespretan i sve ostalo taraba sto je falilo. Kolo Toure prestar i nije u PL odigrao gotov cijelu drugu sezonu, Drogba 36 godina ima snage za 20 minuta na ovom nivou itd. Mislim da je smijesno od pojedinaca pisati da je ovo B ekipa Obale S. kad to nije istina, pogledajte malo spisak njihov pa ce vam biti jasno da je ovo 80% njihovog prvog sastava Yaya i Gervinjo i jos mozda Kolo i to je to. sinoc je zalaganje nasih bilo odlično sto je najbitnije, Sunjic u skok igri nas najbolji ali na zalost se pokazalo kad je lopta na zemlji los ali borbom to nadoknadjuje, Besic novi general i mene je odusevio i siguran sam da je mnoge, momak mlad a igra iskusno i sigurno kao neki prekaljeni igrac, Begovic solidan ali sa problemim kuka malo je bio hendikepiran sto se vidjelo. Dzeko je munja i on kad igra nema ekipe kojoj nemoze zabiti gol. sve u svemu odlicna provjera i tekma ali sam siguran da ce prva nasa postava protiv Argentine odigrati jos bolje 30-40% i da ce biti jos veca ozbiljnost i borbenost od sinoc.
više nego zasluženo ! uzecu u obzir da su bili kombinovani sastavi ali ipak nasa repka je pruzila 110 % od sebe trcali su borili se kao da je utakmica mudijala , svaka cast ! Renomirani protivnik isto kombinovani sastav to ne igra glavnu ulogu ipak respektujemo sve to ali mogu reci da smo se poigrali sa njima sinoc u svakom smislu. Visca , Besic što su odigrali malo ! Idemo dalje Ljiljani , Zmajevi , VOLIM TE BOSNO
Dzekooo sineee pa izvratio si ih kao opanke,svaka cast dijamantu najbolji!
Sve u svemu sa ovom formacijom dobro izgledamo.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
@monkey bih 1232 ili kako već? Kurtonu? Bez HR nema ni BiH monkey donkey ! Kad to shvatiš seljačino prestat ćeš peglat ovde po cjeli dan...
nisam gledao pa mi neke stvari nisu jasne. jel vranjes igrao beka a spaha i sunjic stopere? jel hajrovic igrao na desnom krilu? kakav je bio? jel besic razbijao napade obale?
nadam se da si greskom ostavio komentar na moj post i da nisi toliki debil
odgovori: da, da, da
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dzeko sinoc zabi tri bas ga briga dva slonovima i jedan amri posle tekme :)
nije lose ali je cinjenica da smo igrali protiv drugog sastava Obale. Da su tu od pocetka bili Drogba, Kalou, Gervinho, braca Toure, Doumbia, Boka druga bi se prica pricala......
sta hoces da kazes? da mi imamo kvalitetnije igrace od ovih gore sto sam naveo? :)))
ja mislim da imamo kvalitetnije igrace od tih so si nabrojao jedino toure odskace jer je po meni najbolji vezni igrac na svijetu. a o drogbi ne treba puno rijeci trositi on je majstor samo takav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta je obala slonovace
JE LI SE PROTIV MEKSIKA IGRA PRVI PUT U ONIM ELVEDINA DROLJE BEGICA STARIM NEPRODANIM ADIDAS DRESOVIMA BANKROTIRANE GRCKE? NEKA, NEKA, ZATO CE BEGICEVA DROLJA DA SUNCA U BRAZILU RUTAVO MEDJUNOZJE!
BYE BYE Legea :D
Gdje su sad strucnjaci koji su kudili rad selektora. Sinoc su svi oni koji su dobili sansu Visca, Besic pa ako hocete i Vrsajevic opravdali poziv momci su ostavili srce na terenu. To se tako radi ovi navedeni se zele dokazati i otici u bolje klubove. BRAVO PAPE!!!
ja se stvarno nadam da su ga tamo ostavili, ali u pravom smislu rijeci.... bolje bi bilo za repku...
Visca i Besic su pokazali da mogu koristiti,al necemo opet o Avdiji!
sta bi bilo,da je igrao yaya toure,gervinjo,salomon kalou,Kolo Touré,te Drogba citavu tekmu!..
Isto što bi bilo da je igrao Bičakčić, Lulić, Kolašinac čitavu utakmicu, Mujdža čitavu utakmicu, Ibišević ...
ovi gore navedeni su igracine za sve nese,sem Kolasinca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
EKSKLUZIVNO : Zlatko Lagumdzija zbog donacija ugrozenim gradjanima ne ide na SP, jer se boji da Niksic, Hadzic i drugi iz SDP ne ukradu vise od njega. Neki drugi politicar bi mozda i otisao ali Slucajnog Prolaznika sad nebi mogli ni spuskom istjerati iz BiH. Jer zamislite da bude neka donacija a on u Brazilu pa ne moze ukrasti, A mozda i REKET u ovo vrjeme najbolje ide. Pa nije on obicni kriminalac, on je prekaljeni kriminalac i zna da bi odlaskom izgubio i on i njegov Salko i druge Salkice.