Nastupa u Zagrebu
102

Milica Pavlović oduševljena Baby Lasagnom: Kada sam čula da nije prvi umalo sam razbila televizor

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska pjevačica Milica Pavlović gostovala je na Extra FM-u uoči koncerta koji priprema u zagrebačkoj Areni 21. juna 2024., a koji se održava u sklopu njezine regionalne turneje "LAV" za koju je više puta istaknula da je produkcijski najzahtjevniji projekt u njezinoj dosadašnjoj karijeri.

"Drago mi je što je veliki dio moga tima upravo iz Hrvatske, gdje sam odradila i nove probe, ali i pripremila nove koreografije za Arenu. Redatelj turneje je Igor Barberić koji je uspio objediniti moderno, teatralno i komercijalno... Jako sam zadovoljna, a vjerujem da će biti i publika. Imat ćete priliku vidjeti i fenomenalne koreografije moje drage Helene Janjušević. Jedan od mojih plesača u timu je Luciano Plazibat, s kojim surađujem još od svoga albuma 'Posesivna'", kazala je pjevačica.

Posljednjih dana ne prestaje se pričati o Eurosongu, a fanovi upravo omiljenu pjevačicu vide kao predstavnicu Srbije iduće godine. Iako se oko toga do kraj nije izjasnila, Milica je priznala kako je strastveno navijala za Baby Lasagnu.

"Smatram da je trebao pobijediti, ali on je svakako moralni pobjednik. Izgleda mi kao jako skroman i pristojan dečko, kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor. Svakako želim pohvaliti i našu Teyu Doru koja je predivno predstavila moju zemlju. Ona je jedna jako talentirana i muzički školovana djevojka. Oduševljena sam i njezin nastupom", otkrila je Milica voditeljici Dorini Duplančić.

Ulaznice za koncert Milice Pavlović u zagrebačkoj Areni dostupne su putem Eventim sustava.