"Teroristi PKK"? Represija koju Turska vrsi nad Kurdima, mozda je i okrutnija od one koju Izrael vrsi nad Palestincima. "Tokom 15 godina poginulo je vise hiljada turskih vojnika". Interesanto sto nema podatka koliko su turski vojnici ubili Kurda. Oko 100.000, ali to nije brojka vrijedna pomena.
Ne jedi govna matere ti... iz koje guzice izvadi cifru od 100.000 Brojke poginulih ukupno i na svim stranama su razlicite, a sezu od 20-50 hiljada, 100.000 niko, nikad i nigdje nije spomenuo... Kakvi sve mazlumi komentarisu ovdje to je cudo jedno, a de nam malo pojasni "represiju" molim te... Siguran sam da neznas ni Tursku na karti naci, al rastezes celjusti...
Jo..., ako se ne slazes sa necijim misljenjem, saslusas ga, kazes svoje, i to se u civilizovanom svijetu zove razgovor. Nema potrebe za "ne jedi govna" i "rastezes celjusti" itd. Cifra je vjerovanto veca od 100.000, a protjeranih ima nekoliko miliona. Represija je kad dodje turska vojska i sravni sa zemljom kurdska sela, zajedno sa stanovnicima tih sela. Mislim da sam na tu temu citao mnogo vise od tebe, kao uostalom i na sve druge teme, pa te opet ne nazivam mazlumom.
Prikaži sve komentare (52)