ispred svakog djeteta u kolicima mozes vidjeti smoki :S kad sam kupovala kolica za princezu, mislila sam dace mi i kesu smokija, kontam to se duzi uz kolica kao must have ;) ocajno je kako se hrane i mame i djeca (argetu odobrile mame, da bi zdravi i jaki bili jedite pili), i na svaki komentar na tu temu mame kazu - ali moje dijete nece ni da okuci povrce i voce! ni ja kao dijete ne bih okusila nesto sto nikada nisam vidjela da jedu mama i tata! ;)
Pa sta ima Vinjice? Nemaju ti danasnje mame puno vremena, da bi djeci priustile kvalitetan obrok. Nego daj sta je lakse i sta je nabrzinu. Recimo ni moja djeca nisu ljubitelj voca a kamoli povrca, ali eto uvjek gledam da ih prevarim. Recimo vole sok, pa svo voce cijedim i pravim im sokice. A povrce e tu vec ratujemo, ali se trudimo. ;-)
:))) gdje si smjeskice slatka :-* ama ja sam rat vodila s mojom zbog povrca...i onda sam skontala da je zabranjeno najinteresantnije. mm i ja uzmemo brokulu i prozdiremo je, sve mumljamo od zadovoljstva kako je dobra, a njoj govorimo da ne moze dobiti, jer je jos mala...onda ona moli i kumi da dobije brokulu, a mi se kao na kraju smilujemo i damo joj jer je dobra... :D ona konta da nas je preveslala, mi sretni - vuk sit, ovce na broju ;) elem, sad je jako zavoljela povrce, ne mogu joj napripravljati, juce duplu porciju spanaka pojela :))) sve sama trazi :) a voce ... ne mozes joj napripravljati :))) kod nas jednostavno u kuci, a ni u vrticu nema slatkisa i sve slatko sto moze pojesti jeste voce :)
Prikaži sve komentare (49)