Za razliku od ostalih stranaka koji nemaju sta da stave na papir sta su uradili i sta ce uraditi u narednoj godini, SDP je partija, prije svega radnicka partija i sav svoj trud i rad su usmjerili u rjesavanju problema, silnih problema koji su nam ih mnozili oni koji su s nama vladali 18 godina. Citao sam brosuru i mnogo pozitivnih stvari se uradilo, i jos vise bi se uradilo da nije bilo opstrukcija od strane drugih stranaka koji ne zele napredak nego vlas i bogacenje!
Pa vjerovatno da druge političke partije nemaju šta pokazati narodu šta su uradile, ili se jednostavno boje pokazati šta su uradile...
Nemaju sto da stave na papir, nemaju sto da pokazu narodu sto su uradili za taj narod, ali oni to pokazivaju na drugi nacin, oni to sve u staklo i beton prerade, pa tako imamo Radoncica i njegove skromne staklenike u Sarajevu, tornjevi, zgrade, neboderi, Covica i njegovu skromnu vilu blizu Mostara, Dodika i njegovo silno imanje i zgrade, stanovi, kuce, i mnogo toga sto se i ne zna! Imamo Princa od Bosne Bakira i njegovo silno bogastvo i njegove ugovore i pregovore oko otvaranja novih staklenika u Sarajevu! Zapitamo li se mi odakle su oni sve to stvorili?
Prikaži sve komentare (170)