Da se ne varamo, biće odlučeno da genocid nisu počinile ni jedna ni druga strana. Zapadnim silama je Balkan više dozlogrdio, žele da se svi sporovi što prije riješe.. Uradili su šta su planirali i sada će da se fokusiraju na druga područja zemaljske kugle. Snimak Tuđmanovog govora dosta toga dokazuje, ali neće ništa biti od dizanja optužbe jer bi to sve strane uvuklu u, barem, još jedan desetogodišnji proces.
.........ništa ti tuđmanova izjava ne dokazuje onako izvađena iz konteksta i dorađena u mesićevoj tvornici laži.......................rekao je otprilike da srbi više neće biti remetilački faktor u rh i to je u pravu, ali bitniji je kontekst u ojem je to izgovoreno, četverogodišnja okupacija dijela države, tisuće i tisuće mrtvih, ranjenih, proganinih iz rh i bh, uništena privreda i svašta nešto toga.................. .............na žalost, u pravi si što se tiće presude, vjerovatno će biti x...
Onaj tko hoće da Hrvatsku vidi kao agresora (što je po mom mišljenju ravno ludilu) vidjet će je tako iz bilo kojeg razloga i povoda. Razlog će mu biti i to što se Hrvati češljaju na pogrešnu stranu. Slabiji, nenaoružani, sami. Tako bi otprile ukratko glasio opis Hrvatske 1991.godine. Ne želim nikoga omalovažavati niti napadati, ni kinjiti. Uz mnogo krvi, danas je Hrvatska samostalna, a tako će i ostati.
Prikaži sve komentare (69)