Često se zapitam, kako ti prljavi genocidaši uoce spavaju nocu?! Peče li ih savjest? Boje li se Gospoda, i kazne njegove?
Srbi bi opet prvom prilikom sve to ponovili. Oni nemaju savjesti ni ljudskosti. Ubijali bi sve do zadnjeg Bosnjaka. Poslije bi mirno vecerali i otisli spavati. Kada bi se probudili i kad ne bi bilo vise Bosnjaka pisali bi po internetu i stampi kako se pojavio neki islamski terorista u obliznjoj sumi i kako su mobilisane specijalne jedinice da ga eliminisu. Nekad poslije govorili bi da su u ovakvim i slicnim jamam srbi koje su mucki ubijali niku muslimanski fanatici itd...Ako bi neko dokazao da su to ipak Bosnjaci, onda bi oni rekli da su se sami poubijali, cak bi nasli svjedoka koliko god treba da ovo potvrde itd..nema tim igrama kraja...Ko to nije shvatio nema mu pomoci.
@MajorKurčinić Psihopatija, ili sociopatija, je trajni poremećaj osobnosti, odnosno stanje koje se u ponašanju više ili manje razlikuje od prosjeka (psihopatska ličnost). Riječ je o ograničenim osobnostima, na prijelazu psihičkog zdravlja i bolesti većinom bez intelektualnih poremećaja, čak intelektualno natprosječnima. Glavne su promjene na emocionalno-voljnom planu osobnosti. Prvotno se smatralo da zbog njih trpi samo okolina (agresivnost, asocijalnost, i anti-socijalnost)...
Prikaži sve komentare (154)