U kojem svijetu mi zivimo, neka je nama dobro a ovoj djeci i njihovim materama neka je kako jeste, beli nisu bolje ni zasluzili. A ja cu sada lijepo na kafu "kao i vecina"i tjesicu se, da ja, i onako, nista ne mogu da promijenim.A mozda 2 generacije iza mene,a i iza tebe ista sudbina ceka moje potomke a bogami i tvoje , a ja i ti nista po tom pitanju nismo ucinili, da se ovakve nestece ne desavaju, jer obojica slobodno vrijeme radije smo provodili pijuci kafe.A brate i daleko je....
Onda, put pod noge i pravac Sirija, mnogi ste Vi humanitarci preko tastature, a niko da djetetu koje sretnemo na ulici ni po marke ne udijelimo. Ovo isto je bilo i u Bosni 4 godine, čakštaviše, mnogi ljudi nemaju šta da jedu u ovom trenutku u našoj zemlji. Ja se slažem sa tobom, ali ja, ti, oni, treći, peti, ne možemo ništa uraditi. Možeš samo donirati novac, više ništa. U svakom ratu ima posljedica, valjda to znaš pobogu si.
ne treba davati pare ovima što skupljaju za sirijsku djecu. te pare ne idu njima, vehabijskoj stoci da mogu siti bombama raznositi sirote ljude po siriji. stoka mudžahedinska.
Prikaži sve komentare (153)