Nista ko Jahorina... SDA sa svoijim stranackim apartmanima je je*ala majku Bjelasnici. Otislo je sve u nepovrat. Bjelasnica nikada nece biti kao sto je nekada bila. U svemu nas Srbi prestigose.. ali mi samo po svom. Prije par dana i dzabe voznja bila i ovo i ono.. samo kod nas se ku*rac dobije. Volim SDA. Volim njihov sex.
hajde mi reci kakva je to prije Bjelasnica bila,imala je nekoliko hotela koji su se ugasili odmah poslije olimpijade. Par njih je kobajagi radilo nesto, Hotel Famos i jos ne znam kako su se zvali. Sad kapaciteti su prosireniji,ne kazem da je ljepse i po pravilu,ali nesto se radi,,druga je stvar sto je sve povezano sa lopovlukom i pranjem para. Jahorina je uvijek bila naprednija od Bjelasnice, i nije prezivila ratna stradanja kao ona .
Drug idi predji kod njih u SDS tamo ti je mjesto imat češ sve te ljepote koje si i sam naveo i manje če te boljeti glava od SDA, platu češ imati duplo veću ,imat češ što se ono kaže sve što poželiš .....nije mi jasno šta čekaš ovdje :( Olakšaj ovom narodu barem malo.
Prikaži sve komentare (70)