Naselje Breka
63

Mirna oaza na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu: Upoznajte Breka Hills Residence

Breka Hills Residence
Breka Hills Residence
Stambeno-poslovni kompleks Breka Hills Residence sačinjen je od pet stambenih objekata, visoke rezidencijalne kategorije. Svaki od objekata predstavlja volumen u potpunosti uklopljen u konfiguraciju terena tako da je glavni pješački ulaz kao i ulaz u garaže za automobile smješten u suterenskoj etaži.

Otvaranje velikih funkcionalnih terasa je također jedan od prednosti stambenih objekata te pogled koji prati padinu i otvara se prema gradu.

Agencija On Time Nekretnine, zajedno sa investitorom projekta, kompanijom Dhabi d.o.o. svim budućim kupcima predstavlja projekat Breka Hills Residence - jedan od rijetkih projekata na području Općine Centar u Sarajevu koji nudi sasvim drugačiji koncept življenja od većine projekata novogradnje.

Udoban i funkcionalan interijer

Stambeni dio Breka Hills Residence nudi više tipova stanova, koji se razlikuju po dispoziciji, orjentaciji, vizurama i kvadraturi. Projektno rješenje svakog tipa stambene jedinice je rađeno sa stručnošću i pažnjom arhitektonskog studija STUDIO ARH. Sarajevo i odlikuje se savremenom, čistom i otvorenom dispozicijom koja omogućava različite opcije, zavisno od potreba stanara.

Breka Hills Residence
Breka Hills Residence

Projekat Breka Hills Residence je smješten u sarajevskom naselju Breka, u istoimenoj ulici, izdvojen od gradske buke i gužve, a u blizini Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevo (Bolnica Koševo).

Obzirom da na mikrolokalitetu predmetne nekretnine postoji nedostatak uređenih zelenih površina i prostora za odmor i rekreaciju, kao posebnu prednost ovog naselja izdvajaju i činjenicu da je između dva objekta planiran park za djecu sa zelenom površinom i klupama za odmor i rekreaciju.

Breka Hills Residence
Breka Hills Residence

Svi stanovi u objektu će imati podno grijanje i to preko sistema toplotnih pumpi, koji trenutno predstavlja ekološki najnapredniji sistem i omogućava izuzetan komfor uz nezavisnu i ekonomičnu potrošnju. Vanjska stolarija je predviđena kao višekomorna ALU stolarija, a za podne obloge planiran je parket, prvoklasna keramika, kao i sanitarni uređaji.

Bitno je napomenuti da je ovaj nivo kvaliteta završnih radova inače karakteristika projekata koji imaju značajno višu cijenu po m2. Potrebno je posebno naglasiti da je trenutno u toku posebna ponuda stanova (od 37 m2 do 133 m2) u ovom kompleksu gdje se uz uplatu od minimalno 50% od ukupne cijene dobiva popust na tražene cijene od 5 %, te unutrašnja ostava gratis.

Breka Hills Residence
Breka Hills Residence

Breka Hills u saradnji s BBI Bankom u novom stambenom objektu Breka Hills Residence nudi finansiranje 85 stambenih jedinica različitih kvadratura na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu. Više informacija o ponudi BBI stambenog finansiranja kao i ponudi za bh. dijasporu dostupno je u svim poslovnicama BBI Banke u Sarajevu.

Izgradnja objekta A i C je počela i završetak građevinskih radova i useljenje se očekuje do 2025. godine. Trenutno je dostupno više stanova različitih kvadratura (od 37 m2 do 133 m2) raspoređenih na više etaža (od prizemlja do četvrtog sprata).

Breka Hills Residence
Breka Hills Residence

Investitor Dhabi d.o.o., generalni izvođač radova Bauing d.o.o. i Agencija On Time Nekretnine, uvjereni su da kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje i pristojnih cijena sa izuzetnim mogućnostima ostvarivanja popusta, čine Breka Hills Residence vašom novom adresom ugodnog življenja.

Za više informacija o projektu Breka Hills Residence i pogodnostima koje nudi pozovite agenciju On Time Nekretnine putem Mob/Viber/Whatsapp +387 61 758 287; +387 60 33 38 899. Možete ih kontaktirati i na e-mail adresu [email protected] te preko kontakt forme na web stranici www.brekahills.ba.