Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ko Jahorina... SDA sa svoijim stranackim apartmanima je je*ala majku Bjelasnici. Otislo je sve u nepovrat. Bjelasnica nikada nece biti kao sto je nekada bila. U svemu nas Srbi prestigose.. ali mi samo po svom. Prije par dana i dzabe voznja bila i ovo i ono.. samo kod nas se ku*rac dobije. Volim SDA. Volim njihov sex.
hajde mi reci kakva je to prije Bjelasnica bila,imala je nekoliko hotela koji su se ugasili odmah poslije olimpijade. Par njih je kobajagi radilo nesto, Hotel Famos i jos ne znam kako su se zvali. Sad kapaciteti su prosireniji,ne kazem da je ljepse i po pravilu,ali nesto se radi,,druga je stvar sto je sve povezano sa lopovlukom i pranjem para. Jahorina je uvijek bila naprednija od Bjelasnice, i nije prezivila ratna stradanja kao ona .
Drug idi predji kod njih u SDS tamo ti je mjesto imat češ sve te ljepote koje si i sam naveo i manje če te boljeti glava od SDA, platu češ imati duplo veću ,imat češ što se ono kaže sve što poželiš .....nije mi jasno šta čekaš ovdje :( Olakšaj ovom narodu barem malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
...jel bilo graha?
U muzičko-zabavnom programu nastupili su Elvir Laković Laka i Mirela, Geronimo, ženski muzički bend Parole i drugi gosti meni nije jasno kako su mogli uzivati ako su pobrojani nastupali... to moras biti sadomazohisticki nastrojen da bi uzivao u tome
Ima li Damira Hadzica u kafanama na Bjelasnici, ili on samo tamo loce u radno vrijeme?
Kakva sezona na Bjelašnici, sve sami lopovi... Samo da znate u ulici koja vodi prema hotelu Maršal od zadnjih apartmana je ZABRANA parkiranja. Znam, i ja sam prije tu parkirao i PLAĆAO parking, ali sad su u talu ovi što napalćuju parking i POLICIJA. Tako, ako parkirate i nikome nepaltite, iako niste ni vidjeli čovu koji napalćuje, sigurno će vas čekati čestitka (40 KM) od naše divne policije koja nas toliko čuva i pazi, pa tako i na ovaj način pomaže turističku sezonu na našoj (ili njihovoj) lijepoj planini Bjelašnici. Svi mi se u ovakvoj teškoj ekonoskoj situaciji "nategnemo" da sa djecom odemo na planinu radi njihovog zdravlja i takvim odlaskom pomažemo na neki način prometu i "nekom" turizmu na Bjelašnici, pa na kraju budemo tako "nagrađeni". Ogorčen sam na ponašanje turističkih radnika na Bjelašnici, ako ih i ima. MIslim da ću od sada sa četveročlanom porodicom ići i trošiti svoj novac na Jahorini. Svi na Jahorinu...
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Može li se za "cenera " otići i vratiti sa Bjelašnice, popiti negdje čaj s rumom, jer nemam ni skije ni opremu, nemam ni sanke, malo hodati po havi i tako to, napravit neku sliku mobitelom i do pet najkasnije biti u gradu.
Oduvijek se znalo, Bjelasnica za prave zaljubljenike u skijanje, a Jahorina seoski vaser. Sa Bjelom se Jahorina tehnicki nema sanse porediti, a ako vec hocu penzijsko skijanje, idem na puno bolji Vlasic. Jahorina je bila dobra dok nije bilo Bjelasnice i Vlasica.
Na zalost zakasnio sam sa komentarom. Ma hajde, valjda neko procita. Ovaj prvi komentartor kaze da je Jahorina mnogo bolja. Pa mozda je i bolja i ljepsa ali pare otuda ne dolaze za nase bolnice, za nase skole za nase puteve. Sto se tice lopovluka pocnite se sami boriti protiv toga. Npr trazite racun za sve sto platite. Pogledajte odakle dolazi ona piva sto je pijete (od jahorinskih donatora) i izaberite neku nasu. Sijetih se jednog slucaja od prosle zime. Otiso jedan bosnjo da prespava u hotelu na Jahorini. Uvece bila festa i muzika. Sve pijesme posvecene Rasi i Ratku.Jedva izdrzo a onda kad se vratio u Sarajevo je poceo baliti po avazu kako mu je bilo puno tesko te noci.
ne znam skijati...sta da radim? hoce li me ijedna ovakvog sakatog??
Pa ne zna 90% onih koji idu na skijanje. Nije u tome fora, fora je ici kupovati opremu, pozeljno ako te neko vidi, fora je biti vidjen, fora je okaciti sliku na Facebook ono pod punom skijaskom opremom, naravno na dnu staze, a to sto ne znas skijati, nije bitno.
ima li prjevoz iz Sa do Bjelasnice autobus ili nesto slicno
Ovo je još jače "građani" tješite se tješite se što je bilo bilo je i otišlo Da li je bio građanin Željko
Mozel se iznajmiti ski oprema? Znal neko koliko su cijene? Hvala
Ima na dva mjesta gore gdje su apartmani i hotel marsal, i ima ih jos par dole kod velikog parkinga, nesto se ne sjecam al prosle godine je cijena bila oko 20 KM, mozda koju marku i vise, i znam da je marsal najpovoljnij al su malo losij vezovi i pancerice, cesto spadaju a tesko uglavit da uhvati vez
eto sad ce doci poguzzije da se kurce malo
Hajmo u planine jer tamo nema zime ...
Lijepo, ko ima vremena i para moze uzivati.
Bilo je lijepo, iako vrijeme i nije baš bilo idealno. Svejedno, užitak je prošetati našim olimpijskim ljepoticama :)
Prelijepe slike...prava zimska idila.
za one kji imaju duboke dzepoove ,fukara neka ceka snijeg u dolini.
Ej fukaro i Bogu si teška .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)