Vala skola Sveti Sava :D Pa jel skola vjerskog tipa ili je sta je? Ne znam postoji li u federaciji skola koja se zove 'muhamedova skola' il 'kur'an sveti' nabijem i savu i te nesposobne ministre ne mogu naci jednostavno rjesenje da svi budu zadovoljni ***te ba skolstvo u pitanju a evo mjesecima nema rjesenja! Pa ova vlast nije sposobna nista, ali bas nista da uradi, ovo je cisti dokaz. jmbg, pali zivoti djece - i na tom su pali da ne pricam ostalo od kvaliteta puteva do cijena u supermarketima *** im materina
pa mogu oni naci rjesenje al nece. Ja sam za da i mi pocnemo malo mijenjat nazive skola kao npr u "Ebu bekr" "Alija ibn Ebu talib", moze cak i OŠ "Nadvojvode Franca Ferdinanda". Bilo koje ime samo da srbe bode u oci :))
sve bih uradio al nikad ne bih sebi dopustio da se sluzim njihovim metodama 'ubijanja' drugacijeg tako bi samo postali isti i nastavili mrznju ja sam musliman, bosanac ponosan na sebe i svoje ali npr meni smeta to ebu abu, imamo mi dovoljno bosanaca i hercegovaca kroz cijelu historiju da mozemo ponosno po njima nazivati mjesta, ulice... I da svakom bude po mjeri, jer uvijek je ono najbolje iz BiH bilo utjelovljeno u nekom bosanskom covjeku nebitno koje vjere on bio.
Prikaži sve komentare (35)