Bjezi ba Kroati hebi te se , povaliste me na kladionici !!! Ubi vas uglješa sam !! Onaj Štimac polubrat od Mihajlovića , dva veća kloca od trenera nema u Evropi . Mozda samo Allegri je veća kanta od njih . Bolje da i Ćiru vratite nego da vam ovaj i dalje bude trener !!
Nisam gledao tekmu tako da je ne mogu komentirati ali sam očekvivao povoljan rezultat zbog 5 bodova prednosti koje je Belgija imala . Da se ne foliramo , Belgija je jedna od najjaćih repki trenutno u Evropi mada se mnogi sa ovim neće sloziti . Razlog tome je dovoljno ne poznavanje Belgije kao i pobjeda Bosne nad njima dok nas je Ćiro vodio .Oni imaju toliko kvalitetnih igrača da komotno mogu sastaviti bar dvije podjednako dobre ekipe !! Njihovo vrijeme tek dolazi i zajedno sa nama će biti hit u Brazilu !!!
Sigurno !! Samo par imena sa klupe sve govori : Thomas Vermaelen .Moussa Dembélé Nacer Chadli .Dries Mertens Kad njima dodaš povrijeđene Bentekea i Companija sve ti je jasno !! Opet niste ni vi loši i morali ste večeras dobiti . Tvrdim da vas je vodio Bilić da bi dobili !!
Prikaži sve komentare (93)