Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi ba Kroati hebi te se , povaliste me na kladionici !!! Ubi vas uglješa sam !! Onaj Štimac polubrat od Mihajlovića , dva veća kloca od trenera nema u Evropi . Mozda samo Allegri je veća kanta od njih . Bolje da i Ćiru vratite nego da vam ovaj i dalje bude trener !!
Nisam gledao tekmu tako da je ne mogu komentirati ali sam očekvivao povoljan rezultat zbog 5 bodova prednosti koje je Belgija imala . Da se ne foliramo , Belgija je jedna od najjaćih repki trenutno u Evropi mada se mnogi sa ovim neće sloziti . Razlog tome je dovoljno ne poznavanje Belgije kao i pobjeda Bosne nad njima dok nas je Ćiro vodio .Oni imaju toliko kvalitetnih igrača da komotno mogu sastaviti bar dvije podjednako dobre ekipe !! Njihovo vrijeme tek dolazi i zajedno sa nama će biti hit u Brazilu !!!
Sigurno !! Samo par imena sa klupe sve govori : Thomas Vermaelen .Moussa Dembélé Nacer Chadli .Dries Mertens Kad njima dodaš povrijeđene Bentekea i Companija sve ti je jasno !! Opet niste ni vi loši i morali ste večeras dobiti . Tvrdim da vas je vodio Bilić da bi dobili !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trudim se navijati za Hrvatsku jer su Hrvati fin narod. Ali ove nase domace hijene po Hercegovini im kvare sliku.
mojne da te oni odvrate od navijanja. nisu oni Hrvati, već Bosanski Katolici. jer čim predju granicu, odma su Bosanci. ;-)
poz vidi hrvata nema vise hrvata medu 32 viste odradil svoje samo ste si*** svoj narod sportasi
Zao mi je susjeda. Volio bih da ipak prodju u barazu i da ukrstimo koplja u 1/8 finala u Brazilu. Inace, Belgija strasna. Ako izbjegnu Spaniju, vidim ih u finalu upravo protiv Spanaca. Kurtois Mignolet Proto Verthongen Vermaelen van Buyten Kompany Alderweireld Cavanda Dembele Defour Wittsel Fellaini Hazard De Bryune Martens Chadli Benteke Lukaku Mirallas Strasan kadar, i ako ih povrede zaobidju - bice pakleni.
dobice SveCku u barazu.. IbraKadabra ih potapa..
Moj Ante sta ja tebi rekoh ovi dana a ti meni ne vjerujes eto vidis da sam bio na zalost upravu :)
Ante reci ti sta god hoces, sjetit ces se ti mene kad tad, ja ti kazem 50% HR repke cine igraci koji su presli prag 30 tih, Alen Halilovic ce propast, ne iz razloga sto ne valja kao igrac, nego je problem u tome sto decka dizu u zvijezde a nista nije postigao u zivotu.Slazem se ja da je Alen dobar igrac, ali ovim trendom rada on ce propast.Tesko vrijeme stize za HR repku, smjena generacije, a HNS nistane radi na potrazi za mladim nadama.U BiH za godinu dana smo dobili 4 - 5 mladih igraca Hajrovic, Kolasinac, Zoran, Bičakčić, a za HR od mladih igra samo Alen Halilovic kojeg trenutno nema ni u Dinamu koliko se razglasavalo.
Bosna ima laku grupu. Tko ti je taj Zoran?? Srbija i Hrvatska ima jacu tim od Bosne i cim dodte u relanost i neki jaci shvatit cete gdje ste
U baraz sa balijama
Baraz: Hrvatska- Grcka 0:1 Grcka - Hrvatska 1:0 Dovidjenja i prijatno. Haj bok...
Nositelji: 1. Engleska 2. Francuska 3. Portugal 4. Hrvatska
Svi Ustase pa sjedose 1:2 Nisu jeli krmetine pa izgubili utakmicu...
jedan veoma velik primjer seljastva dok je ovakvih ne moze bit bolje samo gore ....
Kad vidim ko mi kaze tjesim se...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rvati blage nemaju koga god dobiju u barazu razvalice ih
Ante radi tebe bi volio da prodje hrvaktska,samo zato sto si dobar covijek
hrvatska bi poderala belgiju da su bili veceras bez selektora , al na njihovu zalost imaju najgoreg selektora i to ce ih kostati , bas mi je zao :S
ma mihajlovic nema ni priblizno jaku reprezentaciju kao stimac , mihajlovic je del boske za stimca :D
@Baksuz Očigledno nisi upoznat sa timom kojim Belgija raspolaže
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igore majku ti j.bem napustaj repku i idi treniraj imotski, ili goricu... a najbolje da preuzmes solin...
Kol'ko je bilo na prvom poluvremenu?
Nema veze što idemo sami, osvjetlaćemo mi obraz Balkana
ajde cuti i moli se alahu sto je bih bila u ovakvoj grupi :))))))) u brazilu nista drugo nego ekipa za napucavanje gol razlike :)))))
Belgija velesila i Bosnu bi zgazila
nemoj biti tako siguran
tako ste govorili i za grcku kad vas je prosle kvalifikacije izbacila u baraz pa smo ih mi poderali ko beba zvecku.ajd jedi govna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo bilo raskivanje??? :)
Jokerinho sportski je priznati poraz, a ne ko senilna bakica lupat negativne hehehee, samo se ne sikiraj bit ce dana za megdana, a sad moras priznati da su vas Belgijanci raskovali ko skelu poslije fasade jbg:)
Bice bolje do iducih kvalifikacija, ne mogu svi u Brazil :)