RESPEKT STO FK SARAJEVO ZELI DA POMOGNE I DONIRA NOVAC K.B. U BIHACU. AKO IMA KOJI EKSPERT DA MI OBJASNI ZA KAKAV TO KROV TREBA 25.000.000,00 KM, JE LI TO STAKLENI KROV ILI CE TO MOZDE BITI SOLARNE PLOCE PA NECE UOPCE TROSITI STRUJU ELEKTROPRIVREDE BIH? ISKRENO SE NADAM DA CE NEKAD ISTINA ISPLIVATI NA VIDJELO.
Ne radi se o krovu, nije krov samo izgorio, izgorile su gotovo cijele operacione sale sa skupom bolnickom opremom, zato je cijena tolika, jer se moraju ponovo nabavljati aparati.Da je do krova ne bi trebalo ni 20 000.Pozar je gotovo devastirao cijeli jedan blok.
Svaka čast prije svega na ovoj akciji. Problem je, ne vjerujem birokratama koji organiziraju ovakve "dobrotvorne" manifestacije jer 30-50% novca sigurno "odluta" u džep jednog od odgovornih. Ali ipak vjerujem u dobrotu ljudi pa i onih 50% je nešto za pokušaj obnove bolnice. Kada bi se neko zarovio u državne knjige vidje bi da je novac utrošen u nešto za zu bolnicu ali da li je realno ikada urađeno, pa sigurno nije. Što se tiče skupih aparata u većini slučajeva su to bile kojekakve donacije za koje država tada nije dala ni feninga ali sada ne mogu više dobiti džaba za istu lokaciju.
Prikaži sve komentare (33)