Javno veličanje zločinaca, šalje nam neupitnu poruku, kakva klima i kolektivna svijest vlada u bosanskohercegovačkom entitetu RS! I dalje je na snazi postupak indoktrinacije kolektivne svijesti, bazirane isključivo na mržnji drugog/drugačijeg, odnosno na (ne)djelu Ilije Garašanina „Naćertanije“ (Nacrt) iz 1844. godine. Dovoljno je pogledati odziv studenata, odnosno bosanskih Srba bosanskohercegovačkog entiteta RS. Ukoliko oni predstavljaju buduće „akademske građane“, ne moramo se upitati hoće li stasati novi Dobrice Ćosići, nego se moramo pitati, koliko će ih biti! P.S. Kako je moguće formirati bilo kakav vid suživota sa ovakvim i njima sličnim!?
@Zivojin Misic Vojvodo, ostao si mi dužan odgovore: http://www.klix.ba/vijesti/bih/ratko-mladic-danas-ponovo-u-sudnici/130826037#komentari "@Zivojin Misic Vojvodo, ukoliko nastaviš eskivirati odgovor, nikada ti neću moći dati elaborat o nastanku Bošnjaka. Šta se desilo s tzv. Srbima u 489. godine+a turske vladavine!? Jeste li i na koji način ste izmjenjeni!? Šta prestavljate danas u smislu identiteta i genetike!?"
@Zivojin Misic Svaki moj komentar je moje intelektualno vlasništvo i ja mogu činiti s njim što mi je volja. Kopirano ne umanjuje težinu i značaj iznesenog. Nego, da te pitam "polutane" (nastao snohačestvom), imaš li namjeru pobiti moju argumentaciju, ali pazi dobro, samo argumentima, ili ćeš opet pobjeći od realnosti i istine, te zatvoriti oči i zamisliti neku drugu lažnu idiličnu sliku!?
Prikaži sve komentare (254)