Roknuče je ovi njeni zbog fotografije bez marame. Ja šta neki od njih rade. Nosom rastjeruju oblake koliko su se uzoholili.
Neće. http://www.alwaleedfoundations.org/wp-content/uploads/2012/05/Princess-Ameerah-at-the-Exhibit-of-Saudi-Traditional-Products-in-Kuwait-April-2012-I.jpg Ovo je princeza Ameera al-Taweel(prva desno do šeika) žena Al-Waleeda bin Talala , jednog od najutjecajnijih Arapa u svijetu i člana porodice Al-Saud. Vehabijski režim u Saudiji vrijedi samo za raju., ne i za vladare. Za kraljevsku porodicu je on Bogom dan jer na taj način puno lakše održavaju vlast , a vlast je u njihovom slučaju apsolutna. Porodica Al-Saud čitavu Arabiju smatraju svojim osobnim vlasništvom, i sami sebi određuju koliko će uzeti prihoda od prodaje nafte. Danas je to oko 40 % od svih prihoda koji nastaju naftnom industrijom. http://3.bp.blogspot.com/-kPvX9zSfXSk/TclBRfGygaI/AAAAAAAABLY/uZt5OVEiky0/s640/li301946%255B1%255D.jpg Uistinu zgodna žena.
@King_of_Gondor Znam da je neće roknut. To je bilo cinično kazano. Inače, skoro čitava saudija je vakufska imovina, pa ćemo se razračunati...
Prikaži sve komentare (20)