Zaista su presmijesni komentari Srba i Bosanaca glede pristupanja Hrvatske u EU. Pa covjece kao da je Bosna Svicarska pa nesto mudrim skepticizmom pristupa problematici EU. Gore nego u Bosni ne moze nikako biti. I Bosanci treba da se osvijeste i ovaj "samar" ulaska Hrvatske u EU shvate kao opomenu da je vise vrijeme da se narod probudi i skine stoku s vlasti i krene ka EU. Ukoliko se to desi, Bosna je u EU za 3-4 godine maksimalno!!! Tako treba razmisljati!!!
A šta ćeš u EU ?? Jel ti stvarno misliš da je tamo boljitak ??? Nemoj se zavaravati ... EU samo što se nije raspala ... Isto ko kad malac hoće u zajebanu narkomansku raju ... ne prođe ni 3 mjeseca već je na heroinu, otima torbice bakicama... Neće ti niko dati ništa osim što sam sebi daš !!!!
Kriticki pogled i razmatranje situacije je zdravo i u duhu svakog iole razumnog covjeka. No, sta ti mislis sta ce Bosna BEZ EU? Da li zaista mislis da samom cinjenicom sto nije u EU je ogradjena od tih velikih sila Njemacke, Francuske i sl.? To je presmijesna pretpostavka. Pa Bosanci slusaju kao najposlusnija djeca. Najbolji primjer da su Bosanci na gubitku ukoliko se ne trgnu i udju u EU ti je situacija sa psima u Sarajevu. Direktiva EU glasi: "Sinteraj ukinuti otvoriti azile tacka" , ko ce finansirati? Zaboli ih :) JER Bosna nije u EU!
Prikaži sve komentare (126)