Koliko blesav moraš biti da odeš u grad u kojem te svi ljudi smatraju idiotom, debilom i fukarom ??? Izgleda da onaj stereotip "Glupi Bosanci" nije baš bezveze !!!
@vayne.dzoni Potpuno si u pravu! Mala dopuna tvoje konstatacije: Sjećate li se fenomenalnih ispada Ive Ćurkovića, izvršnog urednika sedmičnog magazina "Makarsko primorje": "Bolji je jedan gost koji će dnevno ostaviti 500 eura nego njih deset koji će ostaviti po 30 eura ili njih nekoliko stotina ili tisuća koji vikendom dolaze iz BiH na jednodnevne izlete… Turizam je na ovaj način u problemima. Radi se o kampanjskim gostima koji smetaju, ali koje se ne može izbjeći i eliminirati..." "Takvi gosti dođu, zauzmu mjesto na plaži, kupaju se i ugodno provedu dan. Eventualno se tuširaju, što košta dvije kune u Makarskoj, dok je na našim ostalim plažama to besplatno". "Mokrenje obavljaju u moru, a WC koriste samo u krajnjoj potrebi. Vjerojatno nema jeftinijeg načina na koji provesti ugodan dan na moru“. Sada dobro razmislite, vrijedi li ostavljati novac na Hrvatskom primorju!?
pogrešno gledaš gospon ako se ponašaš kao glupan, na primjer parkiraš gdje nije dozvoljeno ( nekom ispred ulaza ili na zelenu površinu ) bacaš čikove i papire kroz prozor auta ili okolo sebe ako se napiješ i maltretiraš sve okolo ako se na plaži dereš za djetetom kao divljak e onda nisi dobro došao pa bio ti Bošnjak Srbin ili Hrvat iz BiH sve primjere sam naveo iz stvarnog života ako si normala uvijek si dobrodošao , Kultura življenej ništa drugo nije važno koliko ćeš potrošit vjeruj
Prikaži sve komentare (126)