@the kurijeeyes Jes, al' u banani. Isto kao da govoris o nekoj stranoj drzavi (a ne pada mi na pamet gdje bi moglo biti gore). Isto se gladuje i u PC-u i u federaciji. Ista glad i u Bosni i u Hercegovini. Samo se nekako bolje vidi taj sto kopa kontejnere na Palama nego ovaj iz komsiluka. Sto znaci da se ce se gladovanje na zalost nastaviti. Sve najbolje, uz zelju da ne bude gladnih ni u "mrskoj" PC, ni u "najljepsoj i najdrazoj" federaciji.
Sta vi znate o Palama majmuni,Pale zivi bolje nego i jedan grad u BIH,nema auta ispod 20.000KM,nijedan prosijak na ulici sem prosijaka koji dolaze iz federacije,pitom fin narod,a to sto imate averziju prema REPUBLICI SRPSKOJ to je vas problem nazalost...A sto se tice smrti momka najgore osude,ako zivot vrijedi 800KM odma se svi poubijajte jer duse prodane novcu ne zasluzuju da zive...
@Goran opusti se Gorane, niko ne napada Pale. Makar ja to ne cinim. A ozbiljan sam sto se siromastva tice, to nazalost nije ni PC, ni federacijska ekskluziva. Previse je siromasnih ljudi, mozda ih nema na Palama, ili u Medjugorju ili u strogom centru Sarajeva, ali Bosna i Hercegovina je malo vise od tih par kasaba. Ne govorim o ljudima koji imaju vremena za internet ratove, vec o generaciji koja ne samo da je sve izgubila, vec je dobila qrac. Vecina rodjena sedamdesetih i sezdesetih. U zdravlje i sve najbolje, pozdrav Palama.
Prikaži sve komentare (24)