...... Sta rade predstavnici iz RSa ?? Oni koriste tu odluku Suda o neskladu imena - da zatraze da izdavanje maticnih brojeva prati entitetsku liniju. Dakle, da se brojevi odvojeno izdaju u RSu, odvojeno u FBIH. Na taj nacin prave jos jednu podjelu drzave. U njihovim medijima i izjavam cete stalno slusati da se oni dali prijedlog, i da vise nisu oni krivi - nego federalni politicari. Nemojte nasjedati na ovo. Jeste mi zao beba, situacija je zalosna. Ali u ovom moramo pruziti podrsku nasim ljudima u tom parlamentu. Bili oni crveni, zeleni, plavi, zuti, narandzasti i sl. Dijele nam drzavu.
bravo prijatelju ,to je suština problem a,ali si i ti pomalo naivan ako misliš da je ovo spontano okupljanje građana i da je razlog za okupljanje matični broj male djevojčice ,inače sve ostalo potpisujem !
Dijele oni ovo odavno, samo nase vlasti su toliko nesposobne, jer nema jedistva kod nas kao kod njih. Dodik je tamo "Bog i batina", dok kod nas svako ziv pametan. Oni imaju jedan cilj, to je samostalnost RS, i to ce dobiti mirnim ili ratnim putem, a pravo pitanje je, KOJI JE NAS CILJ? Hrvati su takoder krenuli svojim pravcem, takozvana Herceg-Bosna ili Tudmanom put, dok Incko i drugi na to sve gledaju, a nasi samo klimaju glavom i vicu "yes, Yes"...
Prikaži sve komentare (70)