Ped­eri su gori od ped­ofila. Ped­ofili, koliko god bolesni, uglavnom ciljaju na nešto što im može donijeti potomstvo u ~70% slučajeva (tek 20% ped­ofila vole djecu od 12 i manje, od tog broja više od dvije trećine su ped­erčine koje ganjaju dječake). Ped­eri već imaju mogućnost od magičnih 0% da dobiju dijete sa muškarcem (koji je od rođenja muškarac) i tako pokazuju da su sje­­bani na fundamentalnom, biološkom nivou. Sad će me neka liberalna mor­ončina nazvati zaostalim Balkancem, ali tako je to, kad se nema argumenata ide se na hipsterski ad hominem i lupetanje pod krinkom "jednakosti i tolerancije".
Znaci cijela svrha tvog postojanja je da ostavis potomstvo i to je to? Tvoja zena i ti ste samo masine za radjanje djece, vas brak nije emotivna nego iskljucivo bioloska veza kojoj je svrha produkcija djece. E blago se tebi.
Atrakcija, sreća i jedno 90% emocija potiču od bioloških težnji za kvalitetnom reprodukcijom. Šta misliš zašto žene žele visokog, crnog i pametnog? Zato što će imati snažno potomstvo i dobro ga zaštititi. Zašto muški hoće guzate i sisate? Zato što su to odlike dobre plodnosti i dobre ishrane kod dojenja. Umjesto što ovuda prosipaš fag logic, pročitaj koju knjigu.
Prikaži sve komentare (59)