kakvi kreteni , vi ste picke cetnicke igrali ste za borac , znate da vodi borac a klupa skace i dere se slavi jagodic ih smiruje da ne bude preofirno .. treba vas sve pobit
Je*o ti Borac mater!! Što Olimpic nije pobjedio? Njima je trebao bod, al kad su nesposobni da daju gol na svom terenu.. O čemu pričaš??
Kako te nije stid tako nešto napisati, balavac jedan? Pitaj svoje roditelje o ratu. Pitaj ih o nebrojenim Sarajlijama koji su tih godina na najtopliji način primljeni i našli utočište od strahota opsade upravo u toj, kako ti kažeš, "četničkoj" Zenici. Pitaj i hiljadama Zeničana koji su se svojski trudili sa ljudima iz cijele zemlje da deblokiraju Sarajevo. Sve to kako bi danas doživjeli da nas zadojena i u miru umažena derišta poput tebe nazivaju četnicima. Ja protiv Sarajeva nikada ne bih mogao reći ružnu riječ, bez obzira o čemu se radi. To je glavni grad moje domovine i ponos svih nas, ali zbog takvih kao ti nebi nikada mogao živjeti tu. Zenica je grad otvoren za svakog dobrog čovjeka, bez obzira na vjeru ili naciju. Jagodić je učinio veliku stvar za Zenicu i zato će uvijek imati poštovanje njenih građana. Što se ne može reći za takve kao ti, ma koliko istu vjeru i naciju dijelili.
Prikaži sve komentare (53)